Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Velkoobchod: -potravinářské obaly -papírové tácky -potravinářské obaly -fólie -sáčky -plastové nádobí -obalový materiál.

Velkoobchod, maloobchodní prodej: - folie a hadice, sáčky, pytle, tašky včetně potisku - plachty, i s oky - sáčky na psí exkrementy - bublinkové folie, také antistatické - lepicí a vázací pásky, včetně potisku - tenisové lajny a kotve - svářečky folií a teflon - hadičky, trubičky, profily - etikety samolepící - papír i ...

Prodej: - papír, školní a kancelářské potřeby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastové nádobí (kelímky, misky, příbory) - papírové tácky.

Výroba: -výrobky z plastických hmot. Služby: -nakládání s odpady.

Společnost INNOFILM s.r.o. je českým výrobcem ochranných fólií. V našem sortimentu najdete standardní i speciální samolepící ochranné fólie, antikondenzační (STOP DRIP) fólie a antikorozivní VCI fólie. Ochranné samolepicí fólie INNOFOL můžete využít k ochraně povrchu lakovaných plechů, sandwich panelů, hliníkových profilů a plastových desek ...

Velkoobchod, prodej: Obalový materiál: Mikroten, granoten, LDPE folie, STRETCH folie ruční i strojní 17-30mm, smršťovací folie a pytle Vázací PP a ocelový vázací drát a lepící pásky Kompletní sortiment pro hromosvody a uzemnění energetických zařízení Pozink a měď, FeZn, Cu, nerez v kombinaci s legovaným hliníkem, aktivní bleskosvody ...

Výroba: -pěnové výplně -pěnové přířezy -pěnové profily -pěnové pytlíky -kartonplastové rastry a proložky -lepenkové obaly a proložky. Stroje: -kartonážní stroje -kruhové nůžky -válcový lis.

JIPOCAR Obaly, s.r.o. se zaměřuje na dopravu, spedici, logistiku, průmyslové obaly a celní služby.

Činnost: - lepení potahových fólií, autofólií a okenních fólií.

Výroba: - výrobky z plexiskla a polycarbonátu: - formátování na míru - tepelné tvarování, ohýbání, lepení - kryty na stroje - dveřní výplně - stojany - reklamní stojany - reklamní prvky.

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše obalové potřeby, pak je společnost CENTROBAL s.r.o. tou pravou volbou. Specializujeme se na prodej obalových materiálů a obalové techniky. Nabízíme široký sortiment produktů, které uspokojí jakékoliv požadavky na obalové potřeby. Vyrábíme obalové materiály na míru. Výroba stojanů, odvíječů a řezaček ...

Zakázková výroba a prodej exportních balení. Firma zhotoví dřevěné bedny pro leteckou i lodní přepravu. Výroba obalů z vlnité lepenky a kartonplastu, fixací z pěnových materiálů.

Výroba, prodej: - mikrotenové sáčky, pytle, folie - reklamní tašky. Sítotisk. Ofsetová tiskárna. - výroba fólií - výroba obalů pro velkoobchod, maloobchod - recyklace odpadových fólií z výroby.

Společnost ABRAHÁM FRANTIŠEK-OBALY s.r.o. vyrábí obaly z PE, PP, MI (sáčky, tašky, přířezy, pytle) a další.

BioBag Czech je dodavatelem kompostovatelných sáčků a dalších produktů vyráběných norskou mezinárodní společností BioBag International pro Českou republiku.

Naše společnost FOKUS-H s.r.o., je významným distributorem obalových materiálů, pytlů, vaků, Big-Bagů určených pro zemědělství v ČR. Jsme dodavavatelé veškerých obalových materiálů pro zemědělství a pro potravinářský průmysl. Prodáváme hlavně polypropylenové pytle PP, na mouku, plytle na oblilí a jiné sypké materiály. Dále pak pytle s ...

Velkoobchod, mapoobchod, prodej: -PE fólie (polyetylénové) -výrobky s PE fólií -silážní plachty -silážní vaky -PE sáčky -PE pytle. Práce: -svařování polyetylénu.

Společnost G3 s.r.o. z regionu Kroměříž se zabývá prodejem a zpracováním materiálů 3M. Dodává výrobky 3M - ochranné prostředky, lepidla, lepící pásky pryžové, protiskluzové, samolepící pásky, elektropásky. Autorizovaný distributor a konvertor 3M. Držitel certifikátu ISO 9001:2000. Prodej výrobků 3M: -samolepící pásky lepící (jednostranné, ...

Činnost - fólie na auta, polep automobilů - tónování autoskel - reklama na auta.

Flexis22 s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku sáčků, pytlů a plastových obalů.

Výroba: - sáčky pro transport akvarijních ryb - polyethylenové folie.

Služby: - tónování skel a autoskel, autosklo: - autofolie Winfol, Nano, ASWF, SunTek - péče o automobily - suché čištění interiéru - ruční mytí vozů - 3D folie na karoserie - folie - interierové, exterierové: - protisluneční - bezpečnostní - tepelně izolační - anti UV - folie na plasty.

Triplast s.r.o. se zaměřuje na distribuci a poradenství v oblasti BO PET fólií, obalových materiálů a montážní výroby. Kancelář a administrativa Háj 381 798 12 Kralice na Hané

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -čisticí prostředky -kancelářské potřeby -obalový materiál. Výroba: -čistící hadry pro průmysl -pracovní oděvy.