Profesionální manikúra, pedikúra a kadeřnictví se neobejde bez vybavení, mezi které lze zařadit kadeřnická křesla, manikúrní stolky, pedikúrní podnožky, dále pak nůžky na vlasy a nehty, pilníčky, anebo také přírodní vlasovou či nehtovou kosmetiku.

Člen velkoobchodního kadeřnického řetězce HAIR SERVIS Služby: - kadeřnictví - solárium Velkoobchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika tel.: 241 440 655; 800 100 246

Specializovaný velkoobchod: - nástroje a příslušenství pro profesionální a domácí pedikúru, manikúru a depilaci. Výhradní zastoupení značky Credo-Solingen (www.credo-solingen.cz )a autorizovaný distributor značky hadewe (www.hadewe.cz)a Yards Fine Footcare pro ČR.

Výroba, prodej: - nábytek pro kadeřnictví, kosmetické salony a nehtová studia.

Velkoobchod: - vlasová kosmetika Lisap - barvy na vlasy, melíry, stylingové produkty ( gely, laky, tužidla, vosky, lesky) - šampóny, kondicionéry, masky, permanentní narovnávače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - kadeřnické potřeby - kosmetika Solárium - provoz solária Provozovna: Nerudova 908/5 Hradec Králové Mobil: +420 605 507 706 Fax: +420 495 511 534

Nabízíme profesionální nehtovou kosmetiku, zpevňování přírodních nehtů, manikúru a pedikúru. Velkoobchod, zásilkový prodej, internetový obchod.

Prodej paruk, příčesů, kosmetiky pro ošetření paruk a příčesů, hřebenů a hlav pro odkládání paruk. Nová služba na trhu – Praha a okolí V případě zájmu přivezu paruky až k Vám domu!!! Přijedu za Vámi i do nemocnice!

Nabízíme: - nůžky - kleště - pinzety - pilníky - štipky - seřezávače - manikurové soupravy - bezpečnostní nože a čepele.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Výroba, prodej: - paruky a příčesky z pravých vlasů

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.

Prodej, e-shop: - vybavení pro salony - masážní lehátka - masérské stoly - kadeřnické, kosmetické potřeby.

Prodej: - zboží na gelové i akrylové nehty - doplňky na nehtovou modeláž.

E-shop - vše pro masáže - prodej: - masážní stoly - přenosné stoly - nepřenosné stoly - masážní židle - masážní židle - meditační židle - příslušenství - tašky - opěrky - polštáře - stoličky ke stolům - potahy stolů - lávové kameny a ohřívací nádoba - knihy a cd - prodloužení a rozšíření stolu Provádíme opravy a ...

Kadeřnické potřeby a profesionální vlasová kosmetika, prodej: -vlasová kosmetika WELLA, SELECTIVE, BLACK, LONDA JOANNA ELGON -kadeřnické pomůcky.

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Práce: - truhlářské - zámečnické. Vybavení pro: - kosmetické salóny - nehtový modelig - masérské salóny - pedikůry - kadeřnictví - prodejny - recepce - mateřské školy. Nabízí: - návrhy a výrobu celé řady doplňků do interiérů - návrhy a výrobu recepčních pultů, atypických kadeřnických obsluh, rozebiratelných příček z ...

Výrobce profesionální vlasové kosmetiky pro kadeřníky: -vlasové šampony -vlasové balzámy -trvalé ondulace -barevné přelivy -emulzní peroxidy -stylingové přípravky. Sídlo: Počernická 467/44 108 00 Praha 10 tel.+ fax: 274 777 700

E-shop: - kvalitní vlasový sortiment k prodlužování vlasů - vlasy pro metodu keratin, micro ring a clip-in - pravé evropské vlasy REMY nejvyšší kvality na trhu a kvalitní lidské vlasy REMY evropského typu z Asie.

Maloobchod: - kadeřnické potřeby.

Kadeřnické potřeby Vorlíčkovi. Velkoobchod, maloobchod kompletní sortiment materiálu a zařízení pro kadeřnice: -Schwarzkopf, Wella, L oreál, Vitalitys, Matuschka, Hessler, Londa, Ilirija, Keune, Goldwell, Lendan, Revlon, Nouvelle, Sellective a jiné. -nehtová modeláž, nehtové ozdoby, nehty, kosmetika -Bellazi, ...

Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.