Průmyslové chemikálie, jako jsou organické a anorganické kyseliny, aminy, ethylen, propylen, polypropylen, polyethylen, fungicidní a insekticidní přípravky, čpavek, benzen, močovina a další chemikálie jsou hojně využívány nejenom v chemickém průmyslu.

E-shop: - kosmetika - drogerie - chemie

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické výrobky: - průmyslová chemie, chemické prostředky pro průmysl.

Výroba základních organických chemických látek.

Poradenství v oblasti průmyslového lepení, dodávky průmyslových lepidel.

Výroba, dodávka: - mikrobiologické směsi, náplně a technologie pro čištění odpadních vod

Výroba. -grafit -grafitová maziva -mikromletý grafit -expandovatelný grafit -lisovaný grafit.

Velkoobchodní prodej chemických produktů - tekuté, pevné křemičitany, vodní skla - antikorozní pigmenty.

Dodávka: - mastné kyseliny - glycerin - oleochemické deriváty

Dodávka, e-shop: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - gastro oděvy - pracovní obuv - brusné materiály - průmyslová lepidla - bezpečnostní značení Autorizovaný distributor 3M.

Maloobchod, prodej: -ionexové hmoty -regenerační soli -filtračních písky -aktivní uhlí.

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Výroba: - chemicko-technické produkty na čištění, odmaštění, svařování - alkalické čističe - kyselé čističe na bázi povrchově aktivních substancí - svařovací separátory slouží proti ulpívání kapiček kovů a okují - čističe na bázi rozpouštědel - tmely

Výroba a prodej: - tenzidy a detergenty - stavební chemie - plastifikátory, superplastifikátory.

Vývoj, výroba, dodávka: -barevné koncentráty pro barvení polyethylenu, polypropylenu, polystyrenu, polyamidů, polyesterů, polykarbonátů, blendů -aditiva -LIFOCLEAN koncentrát pro čištění komor zpracovatelských strojů -LIFOFOAM nadouvadla -LIFOFLAM retardéry hoření -LIFOSTAB UV** stabilizátory -LIFOSTAT ...

Dovoz, technické poradenství pro zpracování: - syntetické pryskyřice firmy AXSON Technologies

obchodní firma - dodávky do strojírenských podniků

Výroba: - keramické frity - keramické glazury - keramická barvítka - preparáty drahých kovů

Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.