Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Provádí: - dopravní a průmyslové stavby Nabízí: - osobní a nákladní autodopravu Prodej+rozvoz: - motorová nafta - prodej pohonných hmot, ruční mytí automobilů, shop s kavárnou a pronájem kancelářských prostor.

Přístav: -překlad sypkých materiálů z plavidel na silniční vozidlo, vagony -pronájem kanceláří a krytých skladů s přístupovou rampou -prodej nejlevnější nafty pro silniční a lodní dopravu.

Prodej: - LPG. Montáž: - propan-butan - zemní plyn - ústřední topení. Velkoobchod, prodej: - plynové závěsné kotle THERM.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Provozování sítě čerpacích stanic KONTAKT: Turnov Turnov - Ohrazenice Liberec - Rochlice Liberec - Františkov Vrchlabí Plazy u Mladé Boleslavi Lomnice nad Popelkou Jilemnice Podůlší u Jičína Jičín Tatobity Český Dub Hejnice Nové Město Velkoobchodní prodej pohonných hmot (PHM). Velkoobchodní prodej olejů, provozních kapalin, maziv ...

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Společnost s distribucí ropných produktů.

Velkoobchod, maloobchod: - maziva - pohonné hmoty.

Obchodní a zprostředkovatelská firma. Prodej: -špičkové zahraniční oleje -pohonné hmoty -oleje.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Nákup, prodej, doprava: - ropné produkty, zejména pohonné hmoty velkoodběratelům i drobným podnikatelům - dodávky topných olejů - provozních kapalin a maziv. Provoz vlastní čerpací stanice U Svitavy 3, Brno-Komárov, tel. 548 216 842

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - biodiesel, bionafta. Distribuce a prodej bionafty.

Distribuce - pohonné hmoty - bezolovnatý benzín - motorová nafta.

Služby - kompletní opravy vozidel - pneuservis - měření emisí - odtahová služba - kompletní čištění vozidla - karosářské a lakýrnické práce - STK. Prodej - náhradní díly ŠKODA - pohonné hmoty.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Služby: -provozování čerpacích stanic.

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: - motorová nafta - maziva, oleje - autokosmetika - filtry pro automobily, motocykly, stavební a zemědělské stroje - autodíly

Služby: - hotovostní a bezhotovostní platby za pohonné hmoty, mýtné v ČR i v zahraničí - tankovací karty

Nákup, prodej: - obiloviny - olejniny Prodej: - krmiva - stavebniny - osiva, hnojiva a agrochemikálie - pohonné hmoty