DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Prodej - hutní materiál Výroba - slitiny - ocel - výkovky

Lisování - plastické hmoty Výroba - nábytkové úchyty

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky a pryžové (gumové) výrobky: - využití pro izolace, těsnění, tlumení, ochranu - izolatéry statického náboje sloužících k odvodu statické energie - elektronické součástky. Zprostředkování obchodu a služeb.

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - hutní materiál. - profily, trubky, plechy - průmyslové zboží.

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Provádíme montáž a servis plynových zařízení.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Dodávka - hutní materiál

Likvidace technologických zařízení nakládání s odpady Obchodní činnost Nákup a prodej - barevné kovy a železo Zámečnická činnost

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

Výroba plechových dílů špičkovou technologií: - děrovací lisy TRUMATIC - lasery TRUMPF - řezání - ohraňovací lisy TRUMPF - svařovací stroje MIG/MAG, TIG, FRONIUS - bodování dílů na bodovce - lisování a navařování spojovacích prvků - dokončování dílů broušením. Povrchové úpravy práškem. Zpracování kovových a nekovových materiálů.

Velkoobchod: - železářství - elektromateriál - drogerie - hutní materiál - spojovací materiál. Pobočky: Holice v Čechách - tel.: 466920736 - fax: 466681653 Hrušovany u Brna - tel. 547236121-2 - fax: 547236466 Velká Bystřice u Olomouce - tel. 585351641 - fax: 585351642

Výroba - plastové stojánky, zásobníky, kryty Přeprava koní

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -armatury -čerpadla -hutní materiál -ložiska. Zásobovací servis: -materiálově-technické zabezpečení pro podniky (MTZ*). Nákup, prodej: -trubky -potrubní díly.

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Výroba, velkoobchod, maloobchod: Parafínové svíčky Svíčky dodáváme na území celé republiky prostřednictvím velkoobchodní distribuce, eshopu a přímím závozeň maloobchodních prodejen. Svíčky od nás naleznete v hoby řetězcích, v řetězcích s potravinářským a drogistickým zbožím. V maloobchodní síti jsou to především prodejny drogistické, prodejny s ...

Zpracování - umělé hmoty polystyren, pryskyřice Štukatérské práce Výroba - filmové a divadelní dekorace

Centrum služeb pro šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - izolace - plechy - okapy a veškeré - další materiály pro střechy nebo podkroví

Zpracování plastů - vstřikování plastů - kontrola výrobků

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Výroba soustružením: - skříně - komody - drobný nábytek

Realizace gabionových stěn a prodej materiálu pro gabiony.

výroba ozubených kol a ozubení: -čelní přímé, šikmé, vnitřní -šroubová kola -válcová šneková kola pro převody s obecným nebo evolventním šnekem -frézované obecné nebo evolventní šneky mají přesný tvar boku zubu pro záběr se šnekovým kolemšneky -ozubení hřebenových segmentů s přímým zubem -drážkování přímé, evolventní ...