Dodávky zemního plynu jsou spravovány podniky v jednotlivých obcích. Údržba sítě plynového vedení, havarijní služba a řešení mimořádných situací je další činností plynárenství, stejně jako výstavba plynárenských zařízení nebo kontrola plynových kotlů.

Smluvní partner Severomoravské plynárenské a.s. (SMP) pro okres Bruntál. Montáže plynovodů. Plynovodní přípojky. Plynoinstalace. Topoinstalace. Vodoinstalace. Výstavba: - vodovody - kanalizace. Revize. Dodávka a montáž: - plynospotřebiče. Zemní práce.

Poskytujeme služby v oboru instalatérství a topenářství: - výstavba STL a NTL plynovodů, jejich rekonstrukce, opravy a revize - výstavba STL a NTL domovních plynovodních přípojek, jejich rekonstrukce a opravy - plynofikace průmyslových objektů - plynofikace rodinných domů a bytů - revize vyhrazených plynových zařízení - výstavba ...

Prodej: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle - ohřívače vody - otopná tělesa.

Výroba tepla a plynu v areálu Pilana.

Skupina ČEZ - dodávky elektřiny, plynu a tepla - pro domácnosti, podnikatelé a firmy

Dodavatel elektřiny a plynu: -úspora nákladů na energii.

Výroba, rozvod, distribuce: - teplo - elektřina - plyn.

Výroba, rozvod: - elektřina, plyn, pára a teplá voda.

Topenářské práce: -opravy plynových zařízení -montáž plynových zařízení -vodoinstalační práce.

Pobočka. Služby: - plyn - revize, projekce, dodávka - bioplyn a CNG (zemní plyn).

Výstavba VVTL, VTL, STL, NTL plynovodů a topných systémů. Činnost: Výstavba VVTL a VTL plynovodů a produktovodů - výstavba a napojení plynovodů pomocí navrtávek - výstavba a napojení přeložek plynovodů bez odstávky plynu a bezplamennou technologií.

Poradenská společnost v oblasti optimalizace nákladů za dodávku elektřiny a zemního plynu.

Vytápění, teplofikace, plynofikace. TEPLOFIKACE-OPRAVY, VÝSTAVBA Kotelny -středotlaké -nízkotlaké Předávací stanice Tlakové nádoby Parovody Teplovody Revize PLYNOFIKACE-OPRAVY, VÝSTAVBA Kotelny Plynovody -rozvody a přípojky Plynofikace objektů, domů a bytů Revize VYTÁPĚNÍ-OPRAVY, VÝSTAVBA Kotelny Parovody, ...

Výstavba a provozování podzemních zásobníků plynu.

Nabízím služby v oblasti vodoinstalatérství, topenářství a plynárenství. Mezi mé hlavní činnosti patří montáže a dodávky instalací v oblasti vody, topení, plynu a kanalizací, realizace koupelen, ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel. Dále domovní rozvody vzduchotechniky a montáže protipožárních ucpávek a jejich revize, montáže ...

Dodavatel elektřiny a zemního plynu pro domácnosti, firmy a velkoodběratele

Nabízíme nezávislé porovnání cen plynu a elektřiny s možností výběru nejvýhodnější ceny energií a dodavatele. Srovnání cen elektřiny a plynu pomocí online kalkulačky.

Obchodní společnost která se zabývá importem zemního plynu a obchodem s plynem a elektřinou na území ČR. Nabízíme vzdělávání a konzultační služby v oblasti energetiky.

Dodávka - mobilní telefony Dodávka - hardware. Poskytování hlasových a datových služeb. Prodej elektřiny a plynu.

Hlavním zaměřením činnosti společnosti GAS s.r.o. je zabezpečování výkonu společných činností v plynárenství v oblasti: - techniky - předpisů - vzdělávání - poradenství - informatiky.

Správa bytů a budov Opravy instalací ZT, UT a plynu Výroba a rozvod tepla a výroba elektřiny

Dodávka - převodové motory Servis - převodové motory Prodej - elektřina Prodej - plyn Realizace - fotovoltaické elektrárny

Společnost zajišťuje výrobu a rozvod elektřiny, tepla a plynu, čištění a odvádění odpadních vod, provozování vodovodů a kanalizací.

Centrální zásobování teplem a provoz plynových kotelen.