Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Děkov - malebná obec v okrese Rakovník
Obec Děkov je malebná obec, která se rozprostírá na území bývalých Sudet - na půl cesty mezi Rakovníkem a Žatcem. Obec má bohatou historii, jejíž stopy jsou zde stále patrné. Nejstarší zmínky o vsi jsou již z roku 1325. Dominantou obce je památkově chráněný barokně upravený kostel Narození sv. Jana Křtitele. Neváhejte nás přijet navštívit.
Obec Děkov - malebná obec v okrese Rakovník
Slovensko – Česká obchodní komora (SČOK) byla založena v roce 1999 pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky.

Poslání a cíle Probační a mediační služby České Republiky: - probační a mediační služba usiluje o zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností a současně organizuje a zajišťuje efektivní a důstojný výkon alternativních trestů a opatření s důrazem na zájmy poškozených, ochranu komunity a ...

Základním posláním Národního ústavu odborného vzdělávání je všestranně napomáhat rozvoji odborného vzdělávání.

Vydavatel základních děl filmové historie a teorie.

Česko - Belgicko - Lucemburská smíšená obchodní komora v České Republice poskytuje podporu obchodnímu rozvoji mezi českými, belgickými a lucemburskými firmami.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Dozor nad dodržováním podmínek podnikání a výkonem státní správy v energetických odvětvích.

Centrální registr dlužníků České republiky je největším národním i nadnárodním bankovním a nebankovním informačním systémem, který umožňuje vyhledávat nesplacené závazky osob a ekonomických subjektů. Zprostředkovává zobrazení údajů vedených v jednotlivých členských registrech státní správy, bankovních registrů, databází soukromých subjektů ...

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.

Grantová agentura České republiky poskytuje ze samostatné kapitoly státního rozpočtu grantové prostředky na projekty výzkumu a vývoje. Přihlášky do veřejné soutěže mohou podat a o udělění grantu požádat vědecké instituce, vědecké týmy i jednotlivé soukromé osoby. Grantové prostředky mohou být použity výhradně na krytí výloh souvisejících s ...

Úkolem Puncovního úřadu je: - vykonávat puncovní kontrolu a související činnosti, - provádět puncovní inspekci u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů a za zjištěné závady ukládat sankce - ověřovat nebo jinak zjišťovat ryzost výrobků nebo jiných věcí z drahých kovů.

Hospodářská komora hlavního města Prahy prezentuje pražské podnikatele nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.

Hlavním předmětem činnosti PGRLF, a.s. je subvencování části úroků z úvěrů a poskytování záruk na úvěry podnikatelských subjektů v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a průmyslu zabývajícího se zpracováním produkce ze zemědělské výroby.

Státní úřad pro jadernou bezpečnost je ústředním orgánem státní správy ČR pro oblast státního dozoru nad jadernou bezpečností. Působnost Úřadu je upravena zákonem Parlamentu ČR č. 287/1993 Sb., podle něhož úřad vykonává: - státní dozor nad jadernou bezpečností jaderných zařízení, nad zacházením s radioaktivními odpady z jaderných zařízení a ...

Městská policie hl. m. Prahy působí na území hlavního města od 11.5.1992. Byla zřízena obecně závaznou vyhláškou hl. m. Prahy č. 5/1992, vydanou na základě zákonů ČNR č. 410/1992 Sb., o obcích a č. 553/1991 Sb., o obecní policii.