Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Svaz vykonává rybářské právo, zajišťuje chov, ochranu a lov ryb, ochranu životního prostředí, rozvíjí a popularizuje rybářský sport. Naše MO hospodaří na 2 pstruhových a 2 mimopstruhových revírech na tocích Setina a Bílovka a retenčních vodních nádržích Bílovec a Stará Ves.

Vstupenky na MS v biatlonu, ubytování, program a další organizační informace hledejte na http://www.biathlonnmnm.cz

Automotoklub České Budějovice byl založen v Českých Budějovicích dne 9. ledna 2007. Hlavní náplní je oblast bezpečnosti silničního provozu, kde spravujeme, organizujeme a provádíme výuku na dětském dopravním hřišti v Českých Budějovicích a pořádáme okresní kolo dopravní soutěže mladých cyklistů. Spolupracujeme s Magistrátem města České ...

Dům dětí a mládeže. Pořádání kroužků, táborů pro děti. Mateřské centrum.

Baobab z.s. vznikl v roce 1997 s cílem vytvářet programy a služby pro lidi s duševním onemocněním se zaměřením především na lidi s psychotickou zkušeností. V současné době působí Baobab v Praze. V Praze poskytuje Baobab z.s. registrovanou službu sociální rehabilitace „Centrum sociálně rehabilitačních služeb“, která nabízí programy: Tréninkové ...

Pionýrská skupina - pořádání dětských letních táborů

Organizace pomáhá od roku 2011 nemocným dětem. Projekt POMOC DĚTEM S DĚTSKOU MOZKOVOU OBRNOU je zaměřen na pomoc rodinám s dětmi po dětské mozkové obrně do 18 let věku. Děti s tímto hendikepem mají těžkou poruchu hybnosti, vady řeči či vůbec nejsou schopny mluvit a polykat, většina je odkázána na pomoc druhých. Podpořit naši organizaci ...

Občanské sdružení POMOCNÁ RUKA, z.s. zajišťuje poskytování terénních sociálních služeb, osobní asistenci, pomoc starým, chronicky nemocným, zdravotně postiženým a handicapovaným občanům.

Občanské sdružení zaměřené na sociální péči o společensky nepřizpůsobené skupiny obyvatelstva.

DLAŇ ŽIVOTU poskytuje aktivity pro rodiny s dětmi, provozuje Dům Hamry, kde poskytují ubytování těhotným ženám a matkám s dětmi do 7 let v tíživé situaci. Nabízíme jim zázemí a poradenství.

Šance podaná ruka, z.ú. poskytuje pomoc při závislostech skrze biblické vyučováni, pastorační rozhovory, poradenství, osobní svědectví, podpůrné skupinky, potravinou pomoc a další.

Podané ruce-společnost pro canisterapii a osobní asistenci. Sociální služby. Osobní asistence, canisterapie.

Krajské středisko sociálních služeb pro nevidomé a slabozraké. Sociální služby: Odborné sociální poradenství Průvodcovské a předčitatelské služby Sociálně aktivizační služby pro seniory a občany se zdravotním postižením. Podrobnější informace na www.tyflocentrum-ova.cz.

Sdružení vinařů. Výroba a prodej: -víno, vína -červená, bílá vína. Vinařství, vinný sklep, sklípek. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Společnost Do náruče, z.s. se specializují na doprovázení pěstounů v rámci Moravskoslezského kraje. Nabízíme profesionální, přátelské a komplexní služby.