Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola - plavání, tanec anglický jazyk, základy PC, flétna a keramika

Mateřská školka. Monkeys from Domeček, nízkokapacitní anglická třída mateřské školy, pro děti ve věku od 3 do 6 let. Děti se u nás v příjemném prostředí s anglicky mluvícími lektory naučí hravou formou přirozeně ovládat a automaticky používat anglický jazyk.

Mateřská škola - kapacita 100 dětí - pěvecký, dramatický, výtvarný a pohybový kroužek - výuka angličtiny.

Purple Turtle (školička Želvička) je britské soukromé školní zařízení, které se nachází v centru obce Dolní Měcholupy, Praha 10.

Mateřské školy a jesle anglická mateřská školka - celodenní program pro děti ve věku 2 roky, 5-6 let - časové programy - děti i bez znalosti AJ - lektoři z ČR, GB, USA a NZ

Soukromá cizojazyčná mateřská školka. Nabídka služeb pro organizace a firmy: - školka na klíč pro zřizovatele - pronájem školky - provozování školky - rekonstrukce školky - vybavení školky - dětský koutek - konzultace.