Vzdělání na té nejvyšší úrovni nabízí vysoké a vyšší odborné školy. Studovat je možné technické i humanitní obory v oblasti aplikací i vědních disciplín. Studenti si mohou vybírat mezi státními anebo soukromými školami českého i zahraničního původu.

Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž
Odborníci, kteří potravinám skutečně rozumí, studovali na Vyšší odborné škole potravinářské v Kroměříži. Studenti mohou volit obor Analýza potravin, Technologie a hygiena potravin nebo Zpracování mléka. Studium v prezenční i dálkové formě. Odborné předměty, praktická výuka a cizí jazyky, to jsou důvody, proč chtít titul DiS. od nás. O studenty VOŠ ...
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž
VŠ nabízí studium Ing./Strategický management, Management firemních financí. Bc./Mezinárodní ekonomika a právo, Management organizací, Bezpečnostní management.

Ústav jazykové a odborné přípravy UK. Jazykové kurzy a výuka cizinců.

Lékařská fakulta Univezity Karlovy. - ústav anatomie - ústav biofyziky - ústav biologie - ústav epidemiologie - ústav farmakologie a toxikologie - ústav fyziologie - ústav histologie a embryologie - ústav hygieny - ústav imunologie a alergologie - ústav jazyků - ústav klin. biochemie a hematologie - ústav lék. chemie a ...

Univerzita Karlova. Lékařská fakulta UK (vysoká škola) - civilní i vojenská. Další pracoviště: - děkanát - studijní oddělení 495816220 - lékařská knihovna: HK, Dlouhá 91-94 ; 495816111 - čítárna: HK, Dlouhá 91-94; 495514583. Pořádá: - přípravný kurz pro zájemce o studium medicíny - přednášky-chemie, biologie, fyzika, ...

Ústav jazykové a odborné přípravy.

Univerzita Karlova (UK**). Farmacentická fakulta (vysoká škola, studium).

Poskytujeme MBA a LLM studium česky, distančně, na 1 rok. Moderní forma výuky MBA, lektoři z prestižních firem. Programy MBA najdete v několika variantách, studentům MBA nabízíme mnoho benefitů. Jsme akreditováni mezinárodními institucemi IES London a IADL, jsme držiteli certifikátu Kvalitní firma.

Profesor katedry mezinárodního práva - Právnická fakulta.

Střední průmyslová škola elektrotechnická: -slaboproudá elektrotechnika -technické lyceum. Vyšší odborná škola: -výpočetní technika -lékařská elektronika -marketing výpočetní techniky -systémy informační -řídící technika -sociální práce. Pomaturitní a vyšší odborné studium.

Vyšší odborná škola. Obchodní akademie. Jazyková škola. Střední zdravotnická škola.

Střední odborné učiliště zemědělské: -opravář zemědělských strojů -zámečník -mechanizace zemědělství a lesního hospodářství. Nástavbové studium.

Mezinárodní soukromá vysoká škola v Praze obor Architektura.

Vyšší odborné denní studium ve vzdělávacím programu Sociální a diakonická práce - příprava na výkon profese sociálního pracovníka. V budově školy je provozována též studentská kolej.

Policejní akademie České republiky Nabízíme studium na fakultě bezpečnostně právní a bezpečnostního managementu.

Vysoká škola se specializací na politické vědy, nabízí studium akreditovaného bakalářského studijního programu Politologie v prezenční i kombinované formě studia. Dále pak nabízí kurzy Akademie třetího věku a volného času a další vzdělávací kurzy.

Je Vaše volba vyšší odborná škola? Pokud ano, u nás nabízíme nejvyšší stupeň vzdělání dostupný na vysokomýtsku. Absolvent získá titul Diplomovaný specialista (DiS). Pro všechny absolventy všech oborů je možné na závěr studia vydat osvědčení společnosti IES LONDON, které dokladuje kvalitu studia. Systém vzdělávání je stejný jako na vysoké škole. ...

Vysoká škola. - fakulta ekonomická - fakulta stavební - fakulta strojní - fakulta elektrotechniky a informatiky - fakulta hornicko-geologická - fakulta metalurgie a materiálového inženýrství - fakulta bezpečnostního inženýrství.