Vzdělání na českých základních školách zajišťuje získání základních znalostí a vědomostí nezletilých v rámci všech oborů. Povinná docházka začíná ve věku šesti let a trvá po dobu devíti let. Základní vzdělání je odstupňované na první a druhý stupeň.

Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov nabízí komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu. Škola se nachází v klidném a příjemném prostředí okrajové části města Hradec Králové. Má bezbariérový přístup a schodišťovou plošinu pro přepravu imobilních žáků. Naleznete nás na adrese K Sokolovně 452/13, Hradec Králové - Pouchov.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Naše soukromá základní umělecká škola poskytuje svým studentům ucelené a komplexní múzické vzdělání. Žáci se mohou věnovat tanečnímu, výtvarnému, hudebnímu a literárně-dramatickému směru. Konkrétně jim naše škola může nabídnout výuku současného a klasického tance, sólového a komorního zpěvu, kresby či hry na kytaru, housle a další nástroje.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Základní škola a praktická škola Brno, Vídeňská, příspěvková organizace
Naše škola sdružuje činnost základní a střední školy. Zajišťujeme základní vzdělávání žákům se speciálními vzdělávacími potřebami a naše praktická dvouletá škola je určena žákům se speciálními vzdělávacím potřebami a ukončenou povinnou školní docházkou. Máme dlouholetou tradici kvalitního vyučování s individuálním přístupem.
Základní škola a praktická škola Brno, Vídeňská, příspěvková organizace
Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Základní škola - vyučujeme podle ŠVP ZV i podle ŠVP ZV pro žáky s lehkou a středně těžkou mentální retardací, máme zkušenosti s výukou žáka postiženého autismem Součásti školy: -školní jídelna, tel.: 556 741 744 -školní družina, tel.: 737 774 811.

Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Dále podporujeme ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících ...

Základní škola. Školní jídelna - tel.: 599 507 124. Školní družina - tel.: 599 507 125.

Základní škola. Jídelna : 561 034 918 ŠD : 561 034 934

Služby: -mateřská škola -základní škola.

Služby: -mateřská škola -základní škola.