Lázně nabízí možnost regenerace, rehabilitace a léčbu onemocnění. Podstupte masáže, procedury, koupele a další wellness aktivity, které vám pomohou od vašich zdravotních problémů. Navštívit může lázně Karlova Studánka, Luhačovice, Karlovy Vary a další.

Domov pro seniory Háje - pobytové sociální služby
Domov pro seniory Háje poskytuje pobytové sociální služby seniorům nad 65 let. Kromě poskytnutí celoročního příjemného ubytování, dobrého a vhodného jídelníčku a zajištění sociální péče podporujeme naše klienty v samostatnosti a aktivním trávení času. Naši klienti bydlí v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s kompletním vybavením.
Domov pro seniory Háje - pobytové sociální služby
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. poskytuje sociální služby seniorům a osobám se sníženou soběstačností nebo se zdravotním postižením. Klientům zajišťujeme pečovatelské služby terénní či ambulantní formou, osobní asistenci či odlehčovací služby v jejich domácím prostředí. Provozujeme také půjčovnu kompenzačních pomůcek.
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.
Městské lázně. Služby: -floating(mrtvé moře) -suché uhličité koupele -audiovizuální stimulace -solárium -masáže -perličkové a přísadové koupele. Vstup do budovy zadním vchodem k zimnímu stadionu. Možnost parkování. Pracovní doba: -po-pá 8-11, 14-20 -so, ne 13-20 -út-zavírací den.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Léčebny dlouhodobě nemocných s kapacitou 190 lůžek: -rehabilitace po úrazech -široké spektrum poskytovaných služeb -elektroléčba -magnetoterapie -vodoléčba -laser -ergoterapie.

Zřizovatelem Domova Maxov je Hlavní město Praha. Naše služby v současné době využívá 62 dospělých lidí s mentálním postižením.

Relaxační centrum Buchlovice v buchlovických horách-Smraďavka, Vám nabízí tyto služby: -masáže - ruční, medové, lávovými kameny, hawajské -masážní vany (hydromasážní, perličkové) (bylinné, pivní, medové, se solí z Mrtvého moře...) -tělový peeling -zábaly: -voskové -rašelinové -čokoládové -smetanové -bahenní -kosmetické ...

Výroba a prodej: - luxusní nápojové sklo a svítidla Koupele v kvasnicovém pivu - relaxační masáže Tel:481 528 141 481 528 142 Minipivovar s restaurací.

Ústav sociální péče pro mentálně postižené děti a mládež - kombinované vady ve věku od 7 do 40 let. -ýdenní a denní stacionář.

Služby: -sociální péče osobám s mentálním a přidruženým kombinovaným postižením.

Poskytujeme v rámci svého areálu komplexní péči v duchu ucelené rehabilitace zejména dětem, v některých oblastech též mládeži a mladým lidem, s tělesným(motorickým)a kombinovaným postižením. Sociální služby: -osobní asistence -denní stacionář -sociálně-terapeutické dílny -sociální rehabilitace -raná péče. Zdravotnictví: -dětská ...

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Sociálně terapeutická dílna. Chráněné bydlení.

CEDR Pardubice o.p.s. poskytuje sociální služby lidem s duševním onemocněním. Vytváří chráněná pracovní místa pro osoby obtížně zaměstnavatelné – statut chráněné dílny, možnost náhradního plnění pro firmy.

Zdravotnictví: -manuální medicína -ARDK -pulsová diagnostika -moxy -fytoterapie -fyziální terapie, fyzioterapie, fyzioterapeut.

Lázně: -rehabilitace -léčba pohybového ústrojí.