Lékárny zajišťují prodej volně prodejných léčiv, kosmetiky, zdravotnického materiálu, doplňků stravy, vitamínů a minerálů, drogistického zboží, zdravé výživy, čajů a dalších léčiv, doplňků a pomůcek. Nakupovat lze v kamenných nebo internetových lékárnách.

Lékárna Uherský Ostroh se zabývá prodejem léčiv a nabízí kromě klasického lékárenského sortimentu i homeopatika a potravinové doplňky. Nabízíme: -léky, léčiva na předpis i bez předpisu - farmaceutické přípravky - vitamínové doplňky - homeopatika - kosmetika - dětská výživa - čaje - ortopedické pomůcky, boty.

Maloobchod, služby: -léčiva, léky -farmaceutické výrobky.

Prodejna, lékárna: - léčiva a zdravotnický materiál léčiv i obuvi - dětská zdravotní kosmetika, ochranné prostředky - potravinové doplňky - péče o chrup a zubní náhrady - kojenecká i dětská výživa - sluneční a polarizační brýle.

Lenka Bilíková provozuje lékárnu QUERCUS.

Lékárna. Maloobchod se zdravotnickými a ortopedickými výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Služby, maloobchod: -farmaceutické přípravky.

Lékárna - prodej léčiv, zdravotnických potřeb a materiálů.

Mgr. Hana Smejkalová provozuje lékárnu s léky na předpis i volně prodejnými.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Prodej - zdravotní obuv SANTÉ Lékárna - poradenství - kosmetika SYNCARE

Lékárna Rovniny v Hlučíně je jednou z kamenných lékáren společnosti KRATEGUS spol. s r.o. a od roku 2007 se účastní na projektu Mojelékárna.cz V rámci odborného kolektivu poskytujeme služby farmaceutické péče podle posledních odborných standardů vývoje ve zdravotnictví. V naší lékárně pořídíte jak léky na lékařský předpis tak i léky volně ...

Služby, maloobchod: -lékárna -léky, léčiva -farmaceutické a kosmetické přípravky .

Maloobchod, služby: -lékárna -léky, léčiva.