Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Body-jet šetrná liposukce bez narkózy v lokální anestezii a veškeré moderní metody liposukce, odstraňování a přenos vlastního tuku, harvest-jet (speciální body-jet) J-AFT jet assisted fat transfer, harvest jetem získaný nepoškozený tuk je použit jako trvalý implantát na zvětšení prsou i jiných částí těla / lipocellector a nově i jako výplň vrásek.

Laserové oční centrum - odstranění dioptrických očních vad druhé generace

Alergologie Diabetologie Gynekologie Chirurgie Endokrinologie - interna - gastroenterologie Kardiologie Kožní oddělení Logopedie Poliklinika - centrum onkologické prevence Neurologie

DENTÁLNÍ KLINIKA je moderně vybaveným centrem stomatologie. Pacientům poskytujeme komplexní zubní ošetření, provádíme všechny zubařské výkony včetně nadstandardních zákroků.

Interna Nemocnice - oddělení - interna - radiodiagnostika Radiodiagnostika

Léčebné ambulantní centrum pro pacienty s chronickými kožními chorobami se zaměřuje na fototerapii, balenoterapii a lokální terapii zejména u lupénky, atopického ekzému, vitiliga a akné..

Hledáte nadstandardní péči výhodně? Praktický lékař Praha, dětský lékař, kožní lékař, zubní lékař, gynekologie Praha a další služby ze společnosti Canadian Medical Care jsou určeny právě pro Vás. Využijte skvělých celoročních slev!

MYCLINIC je nová, moderní a vysoce profesionální klinika v Praze, specializovaná na péči o obličej za pomoci injekcí. Tyto takzvané „injekční aplikace“ je velmi vhodné využívat již v relativně nízkém věku. Jedná se o jednoduchý a šetrný zákrok s vysokou účinností.

V současné době společnost MEDICON a.s. provozuje dvě velké polikliniky, a to Polikliniku Zelený pruh se sídlem Praha 4, Roškotova 1717/2 a Polikliniku Budějovická, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1670/80.

Poskytování komplexních zdravotnických služeb

Naše zdravotnické zařízení poskytuje pracovní lékařství. Pro klienty zajišťujeme závodní preventivní péči - ZPP (pracovně lékařskou péči ). Zdravotní služby poskytují naše vlastní kliniky v Praze a Brně. Preventivní lékařské prohlídky poskytuje též celonárodní Síť smluvních lékařů. Odborné výkony, jako je kategorizace prací, poradenství v ...

Ústní a čelistní chirurgie, ortodoncie, parodontologie, dentální hygiena, zubní implantáty, protetica. Estetická stomatologie, bělení zubů. Přímé platby, pružný systém slev. Hovoříme v 5 jazycích. Zdrav. pojišťovny: OZP, Bankovní pojišťovna, 2.Národní pojišťovna. Zubní pohotovost: sobota 9, 00-17, 00 hod.

Naše klinika laserové a estetické medicíny poskytuje služby v oblasti korektivní dermatologie, dermatologie, ORL a kosmetiky. Provádíme např. mezoterapii, aplikaci kožních implantátů a Botulotoxinu, odstranění nadměrného pocení, depilaci, léčbu akné.

Centrum reprodukční medicíny. Gynekologie a porodnictví. Předpokladem poskytování péče na špičkové úrovni je vybavení nejmodernější technikou. Základem kvalitního servisu je dostatek času na každou kontrolu umožňující důkladně probrat veškeré potíže a podrobně vysvětlit navrhované léčebné postupy. Nabídka ordinačních hodin se snaží ...

Jsme soukromé zdravotnické zařízení specializující se především na ambulantní tumescentní liposukce.Tato moderní a v současnosti celosvětově nejrozšířenější metoda odstranění podkožního tuku je populární pro svou šetrnost a vysokou efektivitu.

Tým profesionálních a nadšených lidí s cílem pečovat o klienta-pacienta, který je centrem našeho zájmu, k jeho maximální spkojenosti. Naši klienti-pacienti jsou respektováni a ošetřováni podle správných ošetřovatelských a léčebných postupů v souladu s etickými normami. Na chování zdravotníků k pacientům a jejich příbuzným jsou kladeny vysoké ...

Klinika jednodenní chirurgie, urologie, ortopedie, ORL, gynekologie a estetická chirurgie. Provádíme facelift, operace víček, boltců, nosu, rtů, břicha. Modelace, zvětšení, zmenšení prsou. Liposukce. Nabízíme odstranění kožních výrůstků a znamének.

PROFIMED CLINIQ s.r.o. je specializované nestátní zdravotní zařízení v centru Prahy zajišťující ambulantní léčbu hemeroidů i ostatních onemocnění konečníku.

Nabídka komplexní péče v oboru lékařské genetiky, prenatální péče, léčby neplodnosti, poruch reprodukce a umělého oplodnění.

Gynekologická klinika. Nabídka komplexních gynekologických služeb.

Plastická a estetická chirurgie a chirurgie ruky. Tumescentní liposukce. Lipoaugmentace. Provádíme kosmetické operace víček, nosu, rtu, uší, facelifting.