Plastická chirurgie dokáže pomocí doktorského zásahu změnit část lidského těla a zvýšit tím sebevědomí. Podstoupit lze plastiku prsou, tj. zvětšení, zmenšení nebo modelování, liposukci, obřízku, gastrický bypass, operaci nosu, očních víček nebo facelift.

CLEOPATRA CLINIC - krása v rukou profesionálů
Toužíte vypadat mladě? Chcete změnu? Navštivte Kliniku plastické chirurgie - CLEOPATRA CLINIC v Ostravě. Čeká na Vás zkušený zdravotnický personál s nejmodernějším vybavením kliniky. Specializujeme se na kosmetické plastické zákroky a operace. Máme mnohaleté zkušenosti v oboru estetické medicíny. I vy si zasloužíte vypadat skvěle.
CLEOPATRA CLINIC - krása v rukou profesionálů
Naše klinika laserové a estetické medicíny poskytuje služby v oblasti korektivní dermatologie, dermatologie, ORL a kosmetiky. Provádíme např. mezoterapii, aplikaci kožních implantátů a Botulotoxinu, odstranění nadměrného pocení, depilaci, léčbu akné.

Nestátní zdravotnické zařízení-lékař: -dermatolog -chirurg -plastický chirurg.

Plastický chirurg. - liposukce - estetická chirurgie - plastická chirurgie - popáleniny - flebologie

Kliniku Aesthgery reprezentuje MUDr. Kamila Šormová, která je specialistou na operace plastické chirurgie – liposukce, zvětšení prsu, změnšení prsou, rhinoplatika, blepharoplastika, otoplastika.

Privátní chirurgie: -laserové pracoviště-jizvy, úponové bolesti -korektivní dermatologie.

Plastická a estetická chirurgie: -konzultace -vyšetření -operace obličeje, nosu, prsů, břicha, odsávání tuku. Poradenství: -péče o pleť a líčení.

Jsme soukromé zdravotnické zařízení specializující se především na ambulantní tumescentní liposukce.Tato moderní a v současnosti celosvětově nejrozšířenější metoda odstranění podkožního tuku je populární pro svou šetrnost a vysokou efektivitu.

Specializované centrum nabízí za pomoci moderní laserové techniky vytvarování těla, redukci celulitidy a vypnutí povolené pokožky. Dále je klientům poskytnuta bezbolestná liposukce, odstraňování vrásek, trvalá bezbolestná epilace společně s komplexní péčí o stárnoucí pleť. Provádíme také ošetření akné, fotorejuvenace, odstraňování pigmentových ...

Klinika jednodenní chirurgie, urologie, ortopedie, ORL, gynekologie a estetická chirurgie. Provádíme facelift, operace víček, boltců, nosu, rtů, břicha. Modelace, zvětšení, zmenšení prsou. Liposukce. Nabízíme odstranění kožních výrůstků a znamének.

Diagnostika a ambulantní léčba: -komplexní diagnostika -interna -gynekologie -prevence proti rakovině -dermatologie -kardiologie -neurologie -obecná chirurgie -plastická chirurgie -stomatochirurgie -pooperační péče -prevence jizev

Plastická a estetická chirurgie a chirurgie ruky. Tumescentní liposukce. Lipoaugmentace. Provádíme kosmetické operace víček, nosu, rtu, uší, facelifting.

Na klinice Medicom BK se provádí liposukce v tumescenční anestezii tým specialistů vedený primářkou MUDr. Janou Černou. Rehabilitace: - rehabilitace a léčba páteře, pohybového aparátu těla - poúrazové stavy a léčba - ultrazvuk - elektroléčba - magnetoterapie - reflexní segmentové masáže - mobilizace páteře a periferních ...

Soukromá klinika plastické a estetické chirurgie. Nabízíme tým zkušených odborníků s dlouholetou praxí v České Republice, USA a Kanadě.

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Omlazující procedury: - Face-lifting bez skalpelu - APTOS feather lift - revoluční vyhlazení vrásek - FIBROGEN - vyhlazení vrásek - DYSPORT - omlazení kůže - PULSAR - radikální omlazení kůže - CHEMICKÝ PEELING - celkové omlazení - HYPOXI TRAINER - zdravé opálení - GOLDRUSH TANNING Estetická (plastická) chirurgie: - ...

Provádíme plastické operace v oboru estetické plastické chirurgie – plastika prsou (zvětšení prsou, zmenšení prsou), tumescentní liposukce, plastika obličeje (facelifting), plastika nosu, plastika uší, operace očních víček, plastika břicha (abdominoplastika), plastika stehen a další. Konzultace poskytujeme zdarma.

Ordinace: - interní - diabetologická - endokrinologická.

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii - laser centrum.

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.

Kompletní spektrum zákroků plastické a estetické chirurgie: - odstálé boltce - oční víčka - nos - facelifting - zvětšení (augmentace), zmenšení a modelace prsů - liposukce - plastika břicha - transplantace vlasů.