Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
Paní doktorka MUDr. Lenka Kopecká zajišťuje soukromou lékařskou praxi již od roku 1992. Ve své ordinaci poskytuje preventivní, diagnostickou i léčebnou péči pro obecnou klientelu i zaměstnance. MUDr. Lenka Kopecká vám zajistí kvalitní preventivní lékařskou péči a pomůže při řešení běžných akutních i chronických problémů.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Pediatrie s úsměvem s.r.o. je zdravotnické zařízení, které poskytuje zdravotnické služby v oboru praktického lékařství pro děti a dorost. Ordinace se nachází na adrese Mladoboleslavská 514, Praha 9. Toto zdravotnické zařízení se zaměřuje na prevenci, diagnostiku a léčbu onemocnění u dětí a mladistvých, a to v souladu s platnými zákony a ...

MUDr. Daniel s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

MUDr. Milan Navrátil s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Zdravotnictví-privátní praxe: -dětský a dorostový lékař.

Praktický lékař pro dospělé. Pobočka: - Rolnická 1550/24, Opava-Kateřinky - tel: 553 611 909, 553695556.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost.

Praktický lékař pro děti a dorost.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Praktik Vyškov s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Medidol s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.