Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Výživový poradce. Poradenství pro dospělé i děti.

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování v 6ti pokojích typu standard a čtyřech velkoryseji řešených aparmá -11 pokojů + 5 apartmánů -kavárna -wellness relaxační centrum.

Služby: -kosmetika JUVENA, depilace, líčení -kadeřnictví REDKEN, LONDA -pedikúra, manikúra, masáže -prodej přípravků - vlasové, pleťové, tělové kosmetiky

Výroba, zhotovení - oční optika. Maloobchod, prodej: -dioptrické brýle -sluneční brýle -dalekohledy, kukátka -lupy -buzoly -doplňky: -pouzdra, řetízky a šňůrky na brýle atd.

Výroba, zhotovení - oční optika. Maloobchod, prodej: -dioptrické brýle -sluneční brýle -dalekohledy, kukátka -lupy -buzoly -doplňky: -pouzdra, řetízky a šňůrky na brýle atd.

Veterinární ordinace: - ultrazvuk na čištění zubů - leštění skloviny zubů a krácení zubů u hlodavců - čtečka mikročipů - rentgen - sono - chirurgické zákroky - kastrace, operace dutiny břišní, odstranění nádorů.

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Služby: - terapeutka - speciální zdravotní cvičení - léčba, prevence bolestí zad (SM systém) - výživové poradenství

Poradna pro ohrožená a patologická těhotenství.

Přímý prodej výrobků Amway a budování spotřebitelské sítě: - hubnutí podle genů (DNA).

Ošetření galvanickou žehličkou Magnetoterapie Bylinná parní lázeň Masáže - klasické - medové - čokoládové - relaxační - lávové kameny - horkými mušlemi (tokoriki) - zábal do banánového listu - Fiji rituál, cukrový vánek - Reflexologie -Auyrvédská Abhyanga Prodej Kosmetiky z Fiji (pure Fiji), ...

Služby: - vyšetření domácích zvířat - vakcinace, kastrace - čištění zubů ultrazvukem - dietetologické konzultace - odčervení - antiparazitární programy.

Veterinární ošetřovna Uherské Hradiště. Veterinární ordinace. Telefon pro akutní případy mimo ordinační hodiny - pohotovost: 602532142.

Veterinární klinika. Služby: - vyšetřní a diagnostika onemocnění drobných savců, ptáků a plazů - akutní medicína - chirurgie měkkých i tvrdých tkání - inhalační anestezie - orthopedie - RTG vyšetření (včetně DKK a DLK) - interní medicína - dermatologie (vyšetření kůže a kožních derivátů) - endoskopické vyšetření (zažívacího ...

Veterinární ordinace. Služby: -komplexní veterinární péče pro malá zvířata -homeopatie Výjezdová služba. Prodej: -chovatelské potřeby, krmivo.

Výroba, prodej: - kompresivní zboží pro sportovní a zdravotní účely.

Zdravotnictví: -praktická zubní lékařka, zubařka -stomatologická ordinace, stomatologie. Ordinační doba: -po 8-15.30 -út 8-17 -st 8-14 -čt 8-17 -pá 8-14.

Společnost zásobuje veterinární lékaře, lékárny a vybrané e-shopy prostřednictvím svých pěti prodejních skladů po celém území ČR.

Vstupte do světa zdraví, kde najdete vše potřebné k lepšímu životu. Pořádání workshopů, teambuildingových akcí. Zdravý životní styl. Odborné poradenství - při hubnutí. Pomůcky pro vaše zdraví. Analýza chodidla. Sidas - sportovní vložky. Svorto - ortopedické pomůcky DMA - kompenzační pomůcky.

Výživové poradenství. Chcete rychle a zdravě zhubnout už nenabrat? Pomůžeme Vám shodit rychle kila bez jojo efektu. Poradíme s regulací váhy, tvarováním postavy, řešením zdravotních problémů, péčí o pleť a vizáž.

Rekondiční salon NOVA LINIE Uherské Hradiště poskytuje rehabilitační a rekondiční služby pro krásnouý postavu a relaxaci. Služby: -rekondiční stoly Slender Life -masážně rehabilitační přístroj Rolletic -lymfodrenáže - (odbourání tuků, celulitidy, zpevnění partií, odstranění otoků nohou) -turbosolárium -kavitace -masáže -contour ...

Velkoobchod, prodej: -jednorázové plenky Baby Comfort -vlhčené hygienické ubrousky -anatomické pleny, podložky -inkontinentní pomůcky.