Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Lázeňský dům HUBERT. Nabízíme: -léčebné pobyty. -wellness pobyty.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie -zubní lékař, zubař.

Relaxační a fitness studio: - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body Roll - vibrační trenažér - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva - kryolipolýza pomocí kryopřístroje - fiveriders - cvičení na přístroji - kardiozóna - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé - základy fyzikální léčby.

Veterinární ordinace. Služby: -kompletní veterinární péče pro drobná zvířata -čipování, europasy, vystavení zdravotních potvrzení.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kojenecké zboží a výživa -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby.

Maloobchod,prodej: -oční optika: -brýle -obruby -sluneční brýle.

Maloobchod: -oční optika: -brýle -rámečky -pouzdra.

Zdravotnictví: - veterinární služby, veterinář.

Veterinární ambulance: - léčebná a preventivní péče u psů, koček, drobných savců, ptáků a terarijních zvířat - očkování psů, koček, králíků, holubů, fretek - rentgenologické vyšetření (vč. DKK, DKL, spondylózy) - vyšetření ultrazvukovým diagnostickým přístrojem (sono) - čipování psů, vydávání europasů - výjezdová služba - ...

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.

Zlínská Poliklinika. Lékárna Benu s.r.o. Privátní praxe: -praktický lékař pro dospělé: -MUDr.Moravec Tomáš, tel.:577645222 MUDr.Černá Anna, tel.:577645236 MUDr.Chmelařová Barbora, tel.:577645220 MUDr.Maděrová Alena, tel.:577645221 MUDr.Ganzarová Miroslava, tel.:577645224 -dětský lékař, pediatrie: -MUDr.Fišerová ...

Prodej - rehabilitační pomůcky - zastoupení firmy TOPRO

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže -solárium -fotodepilace, fotoomlazení -bělení zubů -nehtový design -prodlužování řas a vlasů -samoopalovací nástřiky -power plate.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.