Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Zdravotnictví: -lékař pro ortodoncii, ortodontista (zubní rovnátka), ortodoncie.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -mastě, mastičky -čaje.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Kategorie: -lázeňský hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní relaxační centrum -bazén, whirlpool, sauna -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.

Zdravotnictví: -oční lékařka, -oční ambulance.

Stomatologická a čelistní ortopedie pro děti i dopělé. Zubní lékař.

Zdravotnictví: -léčebná rehabilitace pohybového ústrojí: -poúrazové stavy -funkční poruchy -cévní onemocnění mozku -onemocnění nervové soustavy -revmatická onemocnění -kloubní onemocnění -masáže -lymfodrenáže, laser -magnetoterapie, elektroléčba -rázová vlna, léčba neplodnosti Provozovny: -Rehabilitace Medifis ...

Řetězec hotelů: - lázeňská léčba - wellness pobyty - relaxační pobyty. Ubytování.

Zdravotnictví: -stomatologie, stomatologická ambulance -ordinace zubního lékaře, zubař. Stomatolog MDDr. Kudláčková Pavla - preventivní a léčebná péči o chrup a dutinu ústní. -pravidelné preventivní prohlídky dětí i dospělých

Zdravotnictví: -ordinace zubního lékaře, zubař -stomatologie, stomatologická ambulance Další ordinace: Koryčanská 47 Střílky 768 04 Ordinační hodiny a provozní doba: po: 13 - 17 st: 8 - 11 12 - 15 pá: 8 - 11 12 - 15

Zdravotnictví: -zubní ordinace, zubař, stomatologie -ortodoncie.

Služby: -komplexní kurz předporodní přípravy s cvičením na balonech -cvičení pro těhotné, SM system, cvičení na balonu, cvičení dna pánevního -kurz dýchání -cvičení po porodu, SM system, cvičení dna pánevního -cvičení v klimakteriu SM system, cvičení dna pánevního -masáže kojenců, aromaterapie -těhotenská poradna ...

Zdravotnictví: -veterinář, všeobecná veterinární medicína psů a koček: -chirurgie, ortopedie -poradenství. Služby: -prevence, diagnostika, terapie -identifikace zvířat: -čipování, tetování.

Poskytování odborné lékařské péče - alergologie a imunologie Pondělí: 7.45 – 15:00 Úterý: 7.45 – 13:00 Středa: 7.45 – 14:00 Čtvrtek: 7.45 – 17:00 Pátek: 7.45-13.00 jen pro objednané imunologické vyšetření Sobota: zavřeno Neděle: zavřeno

Ubytování, restaurace: -pokoje: -dvoulůžkové-čtyřlůžkové - 35 míst -vlastní sprcha a WC, televize -turistická ubytovna - 27 míst: -2x osmilůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -1x sedmilůžkový pokoj -společné sociální zařízení -apartmány - 2x 4 místa: -vlastní sociální zařízení -televize -vybavená kuchyň -chata - ...

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.