Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Zdravotní středisko Vizovice - stomatologické ordinace, zubní lékaři

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie.

Veterinář, praktický veterinární lékař. Veterinární ordinace, léčebná a preventivní péče u všech druhů zvířat včetně exotů. Provádíme čipování zvířat. Vydáváme europasy a údaje zařazujeme do mezinárodního registru zvířat. Maloobchod, prodej: - léky, vitaminózní a minerální doplňky pro zvířata a exoty - chovatelské potřeby a krmiva ...

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Otrokovicích a Tlumačově

Pobyt v Solné jeskyni působí jako prevence a podpora při léčbě některých onemocnění Baobab - bylinná parní lázeň. - kapacita 10 míst.

Masáže: - Dornova metoda - Breussovy masáže páteře - klasické masáže.

Zdravotnictví: -kožní lékařka, kožní ambulance -odborný lékař v oboru dermatovenerologie a korektivní dermatologie, dermatoložka. Institut estetické medicíny: Třída Tomáše Bati 3705, poliklinika Tel.: 577645242 e-mail: lsustkova@centrum.cz

Terapie HYPOXI: -k docílení ideální postavy, formování postavy -FAQ - hypoxi cvičení -krásné nohy -ploché břicho -pevná pokožka -hubnutí v problematických partiích pomocí vakuové technologie -celulitida.

Nestátní zdravotní centrum: - poradenství pro výživu a fitness - snižování nadváhy - liposukce, léčba celulitidy, masáže, hydrocolor - elektroléčba, magnetoterapie, individuální cvičení, spec. metody (Vojta, Možíšová...), rázová vlna, laser.

Ošetření domácích i hospodářských zvířat.

Zdravotnictví: -lékařka klinické psychologie, psycholožka.

Plicní ordinace. Respirační choroby.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Zdravotnictví. -oční lékařka -ordinace privátního lékaře.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé.

Kosmetické služby: - chemický peeling - mezoterapie - trvalá na řasy - prodlužování řas - depilace - make- up, líčení - poradenství - dárkové poukazy. Manikúra: - nehtová modeláž.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace.