Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej, e-shop. - zdravotnické potřeby a obuv - kompenzační, ortopedické i rehabilitační pomůcky - lékárničky. Prodejna: - Olomoucká 54, Šternberk, tel.: 607 023 773.

Medicine - ALVO, spol.s r.o. je česká firma specializující se především na dovoz a distribuci cvičebních pomůcek pro fyzioterapii, rehabilitaci, aerobik, Pilates a další sporty.

Lékárna. Maloobchod se zdravotnickými a ortopedickými výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Prodej: -zdravotní a dětská obuv -potřeby pro těhotné a dítě -relaxační, rehabilitační, ortopedické a kompenzační pomůcky ad.

Odborné sociální poradenství pro osoby s postižením, seniory a osoby pečující Dluhová poradna Pečovatelská služba. Půjčovna pomůcek

Internetový obchod, e-shop: - zdravotnické pomůcky: - tlakoměry - teploměry - glukometry - inhalátory - tukoměry - lékárničky

Výroba, distribuce: - diagnostické přípravky pro imunohematologická a hemokoagulační vyšetření - koagulační diagnostika - diagnostika pro klinickou imunologii - detekční systém pro Imunohistochemii - rychlé diagnostické testy.

Prodej, oprava: - zdravotnické pomůcky, rehabilitační a kompenzační potřeby - invalidní vozíky - servis Invalidních vozíků - tlakoměry - inkontinentní pomůcky, pleny - zdravotní, kompresní punčochy, ponožky pro sport - inhalátory, glukoměry - zdravotní obuv, ortopedické vložky.

Lékárna - prodej léčiv, zdravotnických potřeb a materiálů.

OASA nezisková o.p.s. je: - agentura domácí péče - terénní pečovatelská služba - rehabilitace - ordinace praktického lékaře - půjčovna kompenzačních pomůcek - domov se zvláštním režimem

JS Dent shop s.r.o. se zaměřuje na prodej zboží a materiálů pro zubní ordinace a laboratoře.

Hlavní náplní práce naší firmy je především provozování zdravotnické dopravní služby. Touto činností se zabýváme již 25 let. Disponujeme dvanácti sanitními vozidly, kterou jsou vybaveny dle vyhlášky 47/1997 Sb. O věcném a personálním vybavení dopravní zdravotní služby. Zajišťujeme: - převozy pacientů na základě příkazu vystaveném lékařem - ...

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Sterilizace - zdravotnické prostředky

Prodej - zdravotní obuv SANTÉ Lékárna - poradenství - kosmetika SYNCARE

Půjčování - zdravotní a kompenzační pomůcky EASYCARE

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Velkoobchod: -léčiva. Distribuce léčiv, zdravotnického a dentálního materiálu.

Výhradní distributor značky Pedikom: - moderní metoda vyšetření nohou - unikátní měřící zařízení - vyšetření nohy - vyšetření tlaků při došlapu - počítačové vyšetření zatížení chodidla (chodidel) - speciální ortopedické vložky, pantofle - výroba na základě provedeného počítačového vyšetření chodidla.

SPOP - speciální ortopedické pomůcky. Prodej: - zdravotnické potřeby - ortopedické pomůcky - potřeby pro sportovní maséry a fyzioterapeuty.