Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Prodej: - krmiva, šroty - hnojiva - motorová nafta.

Společnost BIO AMETYST, a.s. je firma podnikající v zemědělství.

Zabýváme se zemědělstvím a chovem fríských koní a appaloos. Pořádáme kurzy, semináře, koňské akce. Děláme lesnické práce.

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Firma Svadbales se zabývá těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva, přepravou dřeva a materiálů, štípáním dřeva. Provádíme ruční nebo strojní těžbu dřeva. V případě potřeby se obě metody kombinují. Jsme vybaveni pro přibližování dřeva. Metoda kmenová - UKT traktor, naviják a metoda sortimentová - vyvážecí traktorové ...

Pokud hledáte kvalitní krmivo pro vaše psy a kočky, pak je pro vás firma Dogeter tou pravou volbou. Dogeter je specializovaný prodejce krmiv pro zvířata, který nabízí široký sortiment produktů, jako jsou mražené maso (BARF), doplňky stravy, granule a další. Dogeter se zaměřuje na zdraví a vitalitu vašich mazlíčků a nabízí pouze krmivo od ...

Výroba, prodej: -bramborové, pšeničné škroby -krmiva pro hospodářská zvířata. Služby: -zpracování brambor.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -sladovnický ječmen, oves, potravinářský hrách, lněné semeno, bílý mák -brambory-sadba, konzum -živočišná výroba -jatečný skot -lihovar.

Zemědělská výroba - zelenina (okurky, rajčata, cibule, ranné brambory). JAHODY - atraktivní plody nová výkonná odrůda z Itálie. Plody a sazenice - zakoupená licence k množení.

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Společnost TOP OSIVA, s.r.o. poskytuje k prodeji především osivo kukuřice, řepky ozimé, pšenice ozimé a dalších plodin.

Těžba dřeva a veškerá pěstební činnost, těžba a přiblížení dřeva. Kácení rizikových stromů -v obytných oblastech -v blízkosti elektrického vedení -kolem vodních toků -kolem železničních tratí. Pěstební činnost -shazování a pálení klestu -zalesnění -ošetření mladých stromků -vyžínání -stavba oplocenek.

Šlechtitelská stanice: - šlechtění ovocných dřevin - šlechtění angreštu, rybízu, malin, jeřábů a lísky

Komplexní zemědělské služby: - Služby rostlinné výroby: nákup a prodej zemědělských komodit / posklizňová úprava zemědělských komodit a skladování / prodej přípravků na ochranu rostlin / poradenství pro zemědělské prvovýroby - Služby živočišné výroby: výroba krmných směsí pro drůbež, prasata, skot a ostatní hospodářská zvířata / porážka drůbeže ...

Zemědělská výroba: - rostlinná-obiloviny, řepka, cukrovka a pícniny (vojtěška, kukuřice) - živočišná: - mléko, mléka. Chov: - skot holštýnského plemene - krávy - telata, jalovice, dojnice.

Divize Zemědělské techniky: prodej a servis zemědělské techniky značek HORSCH, JCB, KRAMPE, MASCHIO, PATRIOT, aj. Divize agrochemie: prodej přípravků na ochranu rostlin / poradenská činnost v oblasti využití agrochemických přípravků. Divize zemědělských komodit: nákup a prodej zemědělských komodit / posklizňová úprava veškerých ...

Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - mák, řepka - obiloviny - pšenice, ječmen - luštěniny.

Výkup, prodej, velkoobchod: - zemědělské produkty (olejniny, obiloviny...) - zemědělská hnojiva.

Prodejna zaměřená na přírodní zdravou stravu psů a koček BARF. Naleznete u nás široký výběr masa, kostí, vnitřností, příloh k masu, doplňků stravy a šetrně sušených pamlsků.

Komplexní lesnické práce: - pěstební činnost - těžba a přibližování dřeva, dříví - správa lesa, lesů - lesní hospodářství - myslivost.

Dvořákovy stromky. Prodej: - ovocné - okrasné dřeviny - vánoční stromky - smrky, jedle, borovice - živé ploty. Prodáváme i v Hulíně Zahradnické práce: - výsadba stromů a živých plotů, úpravy zahrad.