Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

Výroba: -rostlinná, živočišná.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Chov - drobná hospodářská zvířata

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská činnost, služby v zemědělství

Naše zemědělské družstvo se specializuje jak na rostlinnou, tak živočišnou výrobu. Chováme skot a zabýváme se prodejem telat k odchovu nebo k porážce. Pokud chcete nakoupit kvalitní sadbové brambory či konzumní, obraťte se na nás. Určitě budete spokojeni.

Zemědělský statek: Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - kravín Podmoklany - tel:569694726 - kravín Údavy - tel:569694824.

Zemědělské družstvo. Živočišná výroba - mléčná farma Vadín. Zpracování produktů rostlinné výroby a živočišné výroby. Farma: - Olešnice, Babice, Chlístov, Veselý Žďár, Perknov, Nová Ves u Světlé. Nákladní autodoprava.

Farma Votavových se nachází na Vysočině v obci Údolí a Zálesí u Horní Krupé uprostřed mezi městy Havlíčkův Brod a Chotěboř. Zabývá se chovem prasat, ovcí a skotu. Všechna zvířata jsou chována v souladu s jejich životními potřebami. Velký důraz je kladen na jejich spokojený život neboli "wellfare". Prasata jsou chována na slaměné podestýlce a ...

CBS - Czech Breeding Services s.r.o. se zaměřuje na chov hospodářských zvířat, výstavy, oceňování a aukce.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Aleš Novotný se zaměřuje na prodej kuřat a slepic chovu včetně krmných směsí.

František Kotouček se zaměřuje na chov dobytka a pěstování obilí a brambor.

Bohumír Křehlík je zástupce společnosti Progresgen, která se zaměřuje na genetiku, prodej býků, biohygienu a péči o vemena.

Chov mléčného skotu Sladkovodní akvakultura

František Kotouček provozuje hospodářství a zaměřuje se na chov skotu a pěstování brambor a obilovin.

Zemědělská výroba: -živočišná. Prodej: -rozkrmené krůťata - krůťičky a krocánci -vykrmené krůty a krocani

Představujeme Vám firmu KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o., která se zabývá chovem a prodejem koní a chovem masného skotu. Prodáváme také ekologické luční seno. K chovu využíváme rozsáhlých pastvin a čistého prostředí v okolí Bílých Karpat. Specializujeme se na sportovní koně moderních světových linií na podkladě hannoverské a holštýnské ...

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Chov jiného skotu a buvolů Lesnictví a těžba dřeva Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Akvakultura Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Chov jiného skotu a buvolů Sladkovodní akvakultura Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti

Farma Metylovice - prodej jehňat - ustájení koní - chov skotu.