Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Služby: -jízdy kočárem -chov zvířat a jejich výcvik.

jezdecká škola, ustájení koní, výcviky na koni, jízdy na koni, jízdárna, příměstské tábory

Vítězslav Smolík provozuje farmu se zaměřením na výrobu mouky, včelařských produktů a umožňuje jízdu na koni.

Služby: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koních - vození dětí na ponících - intenzivní víkendové kurzy - terapie pro postižené Dále nabízíme: - ustájení, výcvik, obsedání, přeprava koní.

Chov koní: - výcviky koní - prodej hříbat i koní do sportu - připouštění plemen (hřebcem Sacramoso Euridika) - ustájené koní (pastevní, boxové) - projížďky v kočáře.

Petr Brunclík provozuje Ranč Divoké růže a jezdecký klub.

Pronájem - koně, rodinný ranč - 10 koní - možnost ježdění dětí i pokročilých bez omezení věku Psí hotel

Stáj: - výuka jízdy na koni - chov, výcvik, prodej sportovních koní - jezdecký klub - ubytování, penzion - tábory s koňmi - pořádání akcí.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

Služby: - ustájení koní - krátkodobý pronájem školního koně v areálu - individuální výcvik jezdce - vyjížďky do terénu - exkurze pro školy a školky - pronájem kryté haly 20 x 40 m - pronájem venkovní jízdárny 40 x 70 m - ubytování

Stavební firma - opravy a rekonstrukce rodinných domů, výstavba rodinných domů na klíč. Chov chladnokrevných koní. Práce v lesnickém odvětví.

Zveme Vás k návštěvě naší koňské stáje Lidka, která se nachází v malé obci Heřmanovice v nádherném prostředí jesenických hor mezi městy Vrbno pod Pradědem a Zlatými Horami. Nabízíme Vám zajímavý výukový program jízdy na koni s odborným dohledem pro Vás i pro Vaše děti. Dále můžete využít nabídku vyjížďky na koních, vodění dětí, zkušební jízdy ...

E-shop prodejny EQUICENTRUM Nabízíme prodej těchto jezdeckých potřeb: - veškeré vybavení pro jezdecký sport a pro chov koní - krmiva a a doplňky výživy - kosmetika pro koně - internetový obchod - prodejna v Jaroměři - jezdecké potřeby, sedla, přilby, potřeby pro koně, deky, vesty, udidla, western. Navštivte naši kamennou ...

ETRESTON s.r.o. se zaměřuje na vyjížďky na koni, kroužky pro děti, individuální a skupinové lekce a programy pro školy, školky a jiné skupiny.

Klinika zdraví a krásy poskytuje komplexní služby v oblasti regenerace pleti, úlevy od bolesti a obnovení rozsahu pohybu pomocí laserové terapie. Dále poskytujeme výuku jízdy na koni. Naše malá jezdecká stáj v Hradci Králové se zaměřuje na výuku jízdy na našich koních. V případě zájmu i na koních vlastních.

E-shop a kamenná prodejna s jezdeckými potřebami. Prodáváme stájové potřeby, potřeby pro koně, vybavení a potřeby pro jezdce, veterinární přípravky a krmiva.

Jezdecký klub. Ubytování: -penzion

Služby: -ubytování -penzion. Kapacita 19 lůžek, každý pokoj v lastní soc. zařízení, kuch kout. 2x pětilůžkový - 3x třílůžkový možnost přistýlek Pro ubytované možnost projížďky na koních. Agroturistika. Možnost stravování v místních restauracích. Jezdecký klub Rakvice.

Naše Jezdecká stáj Karolína, kterou můžete navštívit v obci Zbraslav v těsné blízkosti města Brna,  nabízí všem zájemcům kurzy jízdy na koni a vyjížďky po okolí ve westernových sedlech. Rádi u nás přivítáme dospělé i děti, pro které také pořádáme dětské tábory. V našem jezdeckém areálu dále nabízíme pořádání Horse Western Show, což je jedinečný ...

Kemp, hospůdka, penzion: -půjčovna kol -stany -samooobslužná kuchyňka -jídlo v restauraci -dvoulůžkové pokoje (4x z toho manželská postel) a s možností přistýlky -pro rodiny s dětmi (podle velikosti pokoje pro 1-3 děti). -vinný sklípek -vyjížďky na klidných turistických koních -koně sedláme turistickými westernovými ...

Koňská farma, jízdárna: -ubytování, penzion -prázdninové apartmány -pro ubytované k dispozici stylová restaurace -možnost sváteční tabule -vyjížďky v sedle, projížďky na koních -ustájení koní -obchod s jezdeckými potřebami.