Lesní hospodářství se může postarat o váš lesní pozemek, a to například vysázením nových listnatých i jehličnatých stromů, celkovou údržbou lesního porostu nebo návrhem hospodářského plánu. Taktéž je možné využít těžební služby či služby v myslivosti.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -chemické přípravky pro výživu a ochranu zemědělských plodin a lesa -komodity rostlinné výroby -osiva (obiloviny, řepka, kukuřice, slunečnice, trávy aj.) -průmyslová hnojiva, zahradnické substráty a zeminy -pytle, velkoobjemové vaky a motouzy -silážní plachty -ruční aplikační technika (postřikovače, ...

Stavební firma - opravy a rekonstrukce rodinných domů, výstavba rodinných domů na klíč. Chov chladnokrevných koní. Práce v lesnickém odvětví.

Pobočka. Lesy České republiky. Lesní správa Šenov.

Lesní správa Jablonec nad Nisou, instituce působící v okrese na úseku životního prostředí.

Krajský inspektorát Frýdek-Místek. Správa, hospodaření: - v lesích, lesy ve vlastnictví státu - drobných vodních toků (vodní toky).

Pobočka. Lesní správa Rožnov pod Radhoštěm. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesní revír - patří pod Lesní správu Bruntál.

Lesní revír - patří pod Lesní správu Karlovice.