Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Miroslav Bloudek se zaměřuje na zemědělské práce.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství

Pavel Mrtka se zaměřuje na smíšené hospodářství, zemědělství a lesnictví.

Zemědělské družstvo Černovice u Tábora se zaměřuje na zemědělské služby a opravy strojů.

Inter Areal, s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělských komodit, obalovaného materiálu a balících strojů.

Pokud hledáte spolehlivého partnera v zemědělství, neváhejte a obraťte se na Tršickou zemědělskou, a.s. Tato firma vám nabízí kvalitní produkty z pěstování obilovin, luštěnin, olejnin a chmele. Tršická zemědělská, a.s. je zkušeným a moderním podnikem, který hospodaří na více než 1200 hektarech zemědělské půdy v kopcovitém terénu v nadmořské výšce ...

Poskytování služeb zemědělskými stroji: - příprava půdy - ochrana rostlin a hnojení - sklizňové práce. Živočišná výroba: - produkce: - mléko - vepřové maso - hovězí maso. Rostlinná výroba: - produkce: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - mák - řepka. Malosériová výroba: - krabice - tvarové ...

Rostlinná výrobapěstování - obiloviny - řepky Živočišná výrobachov skotu a prasat

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -mák modrý -živočišná výroba -prasata -nákladní autodoprava. Prodej: -brambory konzumní -obilí -jatečná prasata.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná -živočišná výroba -chov skotu, prasat. Prodej: -brambory sadbové -konzumní balené, kartáčované.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -maloobchod s vozidly opravy:zemědělské stroje.

Služby: -Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství)

Zemědělství: -rostlinná výroba -potravinářská pšenice, sladový ječmen, kmín a řepka -brambory -živočišná výroba -chovné jalovice.

Služby: -rostlinná výroba -živočišná výroba

Zemědělská družstvo: -živočišná výroba -rostlinná výroba. Prodej: - brambory sadbové, konzumní, průmyslové. - pšenice potavinářská, sladovnický ječmen, potravinářské žito, - mák setý, řepka olejka, - hovězí maso,

Živočišná a rostlinná výroba. Chov a pěstování: - skot (pro mléko i maso) - prasata - obiloviny - pícniny - mák. Služby: - prodej a servis nakladačů Faresin Handler.

Velkoobchod, prodej, obchodní činnost, sušení, čištění skladování: - zemědělské komodity - obiloviny, olejniny, luštěniny. Velkoobchod, prodej, aplikace: - chemie pro zemědělství, chemické přípravky: - průmyslová hnojiva, pesticidy.

Skladování, výkup, prodej: - obilí.

Prodej: - krmiva, šroty - hnojiva - motorová nafta.

Společnost BIO AMETYST, a.s. je firma podnikající v zemědělství.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -sladovnický ječmen, oves, potravinářský hrách, lněné semeno, bílý mák -brambory-sadba, konzum -živočišná výroba -jatečný skot -lihovar.