Lokální i globální dodavatelé ovoce nabízí vždy čerstvé tuzemské i exotické typy ovoce. Jablka, hrušky, banány, pomeranče, citróny, nektarinky, broskve, švestky, třešně, lesní ovoce, kokosy, ananasy a další typy ovoce mohou učinit náš život zdravější.

Pěstování, prodej: -jablka. -červený, bílý rybíz. Ovocný sad Jarohněvice.

Rodinná zemědělská firma Lubomír Šantrůček se již od roku 1998 zabývá především pěstováním jahod na Vysočině. Naše plantáže se nachází v České Bělé u Havlíčkova Brodu. Naším hlavním heslem je pěstovat kvalitní produkty a spokojenost každého zákazníka. Proto se snažíme jahody pěstovat co nejšetrněji k přírodě, aby byla zachována přírodní ...

Prodej odrůdových hroznů pro výrobu vína. Kvalitní hrozny pro vinaře v Bio kvalitě z jižní Moravy.

Rodinná farma produkující přes dvacet druhů ovoce, především se zaměřujeme na pěstování a prodej jablek. Pěstujeme jablka: - Akane - Discovery - Rubín - Šampion - Bohemia/Gold - Jonagold, Jonagored - Florina - Melodie - Idared - Denár - Topaz - Karmína - Rubínola - Melrose.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba, hospodaříme na 582 ha zemědělské půdy pěstujeme obiloviny, olejniny, cukrovku, pícniny a ovoce. V našich sadech najdete hrušně, jabloně, třešně a slivoně několika odrůd. Dále zajišťujeme nákladní autodopravu vozem Avia, vývoz kapalných substrátů kejdy a hnojiv, postřiky sadů ...

Farma s produkcí konzumních jablek. Dovoz a vývoz pro další zemědělské komodity. Našimi hlavními odrůdami jabloní jsou: Golden, Jonagold, Idared, Gala, Braeburn a Champion. Produkty dodáváme na trhy v bednách, kartónech i v pytlích. Máte možnost nakoupit jablka ve stylu samosběru během září a října.

Lenka Kubistová provozuje ovocnou školku s jabloněmi, meruňkami, hruškami, rybízem, švestkami, třešněmi a dalším ovocem.

Roman Křivka se zaměřuje na pěstování meruněk, broskví a švestek.

Zemědělské družstvo: -rostlinná a živočišná výroba. Šebetov, středisko ŽV, tel.:516 465 418. Vanovice, ovocnářství: tel. 516 528 417, 606 298 247.

SOLAGRO, s.r.o. umožňuje samosběr jahod a meruněk a jejich stánkový prodej.

Farma Malá Kraš s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej zemědělských produktů.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování ovoce, zelenina -maloobchod s ovocem a zeleninou. Prodej ze dvora. Krouhané zelí, brambory, cibule, jablka, paprika, česnek, sušené ovoce- jablka, hrušky, švestky, meruňky. Zahradnické služby. Projekty, projekce, projektování, návrhy zahrad, zahrady.

Zabýváme se rostlinnou a živočišnou výrobou, obilniny, olejniny, cukrovka, seno, vinice, švestky, výkrm skotu, zemědělské služby.

Služby: -ekologická farma -chov zvěře -pěstování ovoce. Vinařství -vína, víno, vín -speciální vína, likéry, likér, vínné destiláty, destilát.

Pěstování, maloobchod, prodej: - meruňky - broskve - brambory - vánoční stromky. - okurky nakladačky. Distribuce sadbových brambor z Vysočiny.

Sady Životice - Producent s.r.o. provozuje jabloňových sady a pěstuje různé druhy konzumních jablek.

Leoš Letocha provozuje zemědělskou farmu se zaměřením na ovocnářství a včelařství.

Zahradnictví Zane. Pěstování: - zelenina - ovoce - osivo, sadba - balkonové květiny

Marie Kantorová provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování rostlin, stromů, keřů, ovoce a zeleniny.

Výroba, prodej: -farma -domácí vajíčka -zelenina -ovoce.

Vinařství výroba a prodej vína Vinný sklep degustace broskve

Grafické návrhy okrasných zahrad. Kompletní realizace zahrady. Okrasná a koupací jezírka Zajištění okrasných a ovocných rostlin. Údržba zahrad. Poradenství v oboru okrasných zahrad, ovocnářství a zahradnictví.

Pěstování: - ovoce: - jahody - jablka - broskve, švestky, třešně.

SADY CZ, s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce.