Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví: -sadovnická realizace -okrasné dřeviny -balkonové květiny -smuteční vazba -výsadba okrasných zelení -parkové úpravy -sadba rostlinný materiál. Prodej: -sazenice zeleniny -sazenice okrasných květů.

Nabízíme: - udržování a množení ovocných dřevin - novošlechtění - nabídka květin a zeleniny.

Služby pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví a myslivost. Doplňkové služby v lesnictví.

Květinové studio U MIŠÁKA poskytuje kompletní květinový servis, včetně rozvozu květin, květinové výzdoby, vazby květin pro všechny běžné i slavnostní příležitosti, zahradnické potřeby. U nás můžete také zakoupit, květinové dekorace, koše, žardiny, svícny, svíčky, lampy, floristické pomůcky a doplňky, osiva květin, trávníková osiva, zeminy, hnojiva ...

Zahradnictví Poruba spol. s r.o. nabízí široký sortiment zeleninových a květinových sazenic, kořenovou zeleninu, bylinky i květinové vazby. Najdete nás v Ostravě - Porubě na ulici Ke Skalce. Zahradnictví, prodej: - kořenová, košťálová zelenina - hlávkové zelí, kapusta, mrkev, červená řepa, kedlubny, dýně - zeleninová, květinová sadba, ...

Velkoobchod: -pesticidy -zemědělské komodity -hnojiva. Maloobchod, prodej: -hospodářské a zahradnické potřeby nářadí, osiva, proutěné zboží krmné směsi -krmiva pro zvířata -chemické přípravky na ochranu rostlin -zahradnické substráty a hnojiva -zahradní nábytek, venkovní krby -skleníky, domácí potřeby. Poradenská činnost pro ...

Zahrady Jílek realizuje návrh, projekt, údržbu, architekturu zahrad. Zahradnická prodejna: -květiny. -okrasné keře. -stromy. -hnojiva, zeminy, truhlíky. -mulčovací kůra.

Služby: -odborná péče o stromy -řez, kácení, bezpečnostní vázání -výsadby, -prodej vánočních stromků.

Pěstování, prodej -sazenice okrasných stromů -jehličnany. Služby: -výsadba okrasné zeleně -návrhy a realizace asijských zahrad -školkařské středisko.

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Dvořákovy stromky. Prodej: - ovocné - okrasné dřeviny - vánoční stromky - smrky, jedle, borovice - živé ploty. Prodáváme i v Hulíně Zahradnické práce: - výsadba stromů a živých plotů, úpravy zahrad.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Zahradnictví Chovanec je zahradní centrum v Lipníku nad Bečvou specializující se na vlastní pěstování a prodej keřů, ovocných stromů a bahenních ibišků. Na e-shopu si můžete vybrat fólie izraelské značky GINEGAR.

Zahradnictví, okrasná a ovocná školka - Ing. Jan Bielmacz nabízí k prodeji široký sortiment rostlin pro Vaši zahradu. Najdete u nás celou řadu odrůd ovocných stromků, jehličnany, růže, okrasné keře i pnoucí dřeviny. Sídlíme v obci Kozolupy, okres Beroun. Zahradnictví, ovocná školka, prodej: Ovocné stromky, keře: - meruňky, švestky, ...

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Prodej: -vzrostlé stromy, okrasné -vícekmenné stromy -stromy na objednávku včetně dopravy -výsadba stromů -speciální stromy pro arboreta -návrhy zahrad -hnojiva -rostliny, semena.

Pěstování a prodej vánočních stromků, ozdobného klestu a vzrostlých jehličnanů na Šumavské ekologické plantáži ve Volarech.

Jsme jednou z největších a nejvýznamnějších zahradnických firem v Moravskoslezském kraji a své služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 1992. Naše společnost se věnuje návrhům a realizacím zahrad na klíč. Provádíme kompletní servis ohledně údržby, realizujeme okrasná i koupací jezírka a potůčky. Při realizaci rodinných zahrad ...

Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -túje, jalovce, popínavé rostliny, semena, cibuloviny, keře, ovocné stromky, solitery apod. -zahradní jezírka -zemina, mulčovací kůra, hnojiva. Zahrada centrum market. Velkosklad sádrokartonářského materiálu a příslušenství: -sádrokartony -konstrukce -střešní okna VELUX, FAKRO, PRIMA ...