Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Zahradnictví: - široký výběr okrasných dřevin - poradíme s pěstováním i udržbou rostlin - provádíme výsadby dřevin i trávníků - výsadba truhlíků.

Jiřina Franklová provozuje zahradničky a prodává letničky, dřeviny, trvalky a doplňkový sortiment.

Služby: - zahradnictví - květinářství

Nabízíme zakrslé jehličnany, roubované dřeviny a čarověníky. Provádíme výsadbu zahrad, truhlíků, koryt a hrobů.

Služby: -vázání pohřebních věnců a kytic. Prodej: -květiny -hnojiva -keramické obaly.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Kamil Pásek se zaměřuje na pěstování, sbíraní a prodej masožravých rostlin.

Pěstování, výroba, prodej: - sazenice listnatých a jehličnatých stromů, okrasných dřevin - vánoční stromky - smrk, buk, jedle, -jedle obrovská, kavkazská jedle, korejská jedle, balzamová jedle, smrk pichlavý, borovice blatka.

Pavla Holcmanová provozuje zahradnictví a prodává různé druhy květin.

Vladimír Ožana se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic různých druhů dřevin.

Zahradnictví - e-shop. V nabídce naleznete: růže, trvalky, okrasné traviny, keře, ovocné stromy, japonské javory, živé ploty a další. Zahradnictví se nachází v krásném prostředí Oderských vrchů Díky vlastnímu pěstování je kvalita rostlin na velmi vysoké úrovni. Online prodej rostlin. Poctivá práce, bez přímého prodeje - objednávky na ...

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: - pokojové rostliny - rostliny okrasné listem - rostliny okrasné květem - svatební kytice - kytky, květiny na auto - květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Ovocná školka. Pěstování, produkce, prodej ovocných stromků a keřů: -jabloně, hrušně, třešně, višně, broskvoně, meruňky, slivoně, -rybíz, angrešt, keřové růže.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování ovoce, zelenina -maloobchod s ovocem a zeleninou. Prodej ze dvora. Krouhané zelí, brambory, cibule, jablka, paprika, česnek, sušené ovoce- jablka, hrušky, švestky, meruňky. Zahradnické služby. Projekty, projekce, projektování, návrhy zahrad, zahrady.

Lesní školka, pěstování: - vzrostlé stromy - vánoční stromky - okrasná školka

VÝROBA: - hrnkové a řezané květiny - balkonové a záhonové květiny - hrnkové chryzantémy - zeleninová sadba. VELKOOBCHOD: - květiny - floristické potřeby - substráty a hnojiva - keramika a plasty. ZAHRADNÍ CENTRUM: - letničky - trvalky - ovocné stromy a keře - okrasné dřeviny