Pro podporu pěstování zemědělských plodin je možné zakoupit hnojiva i chemikálie organického a průmyslového původu. Kravský, ovčí a koňský hnůj, dusíkatá, fosforečná, vápenatá nebo draselná hnojiva, vícesložková průmyslová hnojiva NPK a pesticidy.

Dodávka, prodej: - průmyslová hnojiva - přípravky na ochranu rostlin (pesticidy). Služby: - výkup zemědělských komodit.

Řešení problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Hlavní zaměření: - lesní hospodářství - školkařství - ovocnářství - okrasné zahradnictví - komunální sféra.

Prodej: -drogerie -barvy, laky -semena -postřiky -hnojiva. Člen sítě drogerie TOP.

Výroba, vývoj: -stimulátory růstu, imunity rostlin. -hnojiva. -přísady pro kosmetický, farmaceutický průmysl.

Výroba, prodej: -konzumní, násadová vejce -jatečná prasata -chovné selata -organická hnojiva -krmné směsi včetně zapracování do půdy. Soběraz, Drahoraz, Dřevěnice a Vršce. Středisko Dřevěnice: tel: 493597710 Středisko Drahoraz: tel: 493551508 Závod Vršce: tel: 493551211 fax: 493551391 -e-mail: ...

Distribuce přípravků na ochranu rostlin a jejich aplikace.

Výroba: - líh - všechny druhy - obilní destilát - Kosher líh - organominerální hnojivo-ORGAMIN - ocet 10% ve velkém balení. Prodej všech druhů lihu.

Prodejna krmiv a hospodářských potřeb. Nabízíme: - obilí - šroty i olejniny - krmnou sůl, solné lizy - krmiva pro domácí i hospodářská zvířata - mléčné náhražky a směsi pro telata, jehňata a mláďata - minerální doplňky pro zdravý vývoj zvířat - potřeby pro chovatele - pamlsky pro psy a kočky - misky, láhve pro mláďata, hřebílka a ...

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Dovoz, velkoobchod, prodej: -sojový šrot -ochranné chemické prostředky -pesticidy -hnojiva. -osiva -PHM (pohonné hmoty) Nákup, export: Rostlinné zemědělské produkty: -řepka, řepkové pokrutiny -krmný a jedlý hrách -konzumní mák* -kmín -hořčice -obiloviny: -kukuřice -pšenice -ječmen.

E-shop: - travní směsi, osiva - hnojiva - postřiky - rozmetadla hnojiv a posypové vozíky - postřikovače - zahradní technika, nářadí

Prodej: - hnojiva, osiva - přípravky na ochranu rostlin Úklidové služby.

Výroba a prodej: - chemické speciality, tj. průmyslová hnojiva - umělá sladidla - čisté chemikálie - desinfekční přípravky.

Výroba, dovoz, import, distribuce, prodej, velkoobchod: -chemické látky a přípravky pro zemědělství - živočišnou výrobu a potravinářský průmysl - mlékárenskou prvovýrobu: -hygienické a desinfekční prostředky: -pro ošetření kravských vemen -pro údržbu a čištění dojicí technologie (dojící linky): -automatické dojící zařízení ...

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva, postřiky - krmiva - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - železářství - pracovní oděvy.

Výroba a prodej pomocných látek do zemědělství - adaptogeny, stimulátory - fyziologické látky do rostlinné výroby.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a ...

Nákup, prodej: - obiloviny - olejniny Prodej: - krmiva - stavebniny - osiva, hnojiva a agrochemikálie - pohonné hmoty

Výhradní zastoupení firmy BioAktiv-Pulver Productions und Vertriebs GmbH pro Českou republiku. Dodávka: - podpůrné přípravky pro zemědělství

Dovoz, prodej: - přípravky na ochranu rostlin - herbicidy - fungicidy - insekticidy

Chemická ochrana rostlin - aplikace pesticidů a kapalných hnojiv - přihnojování technologií N-senzor - prodej a distribuce agrochemikálií, kapalných a pevných hnojiv - poradenství v oblasti ochrany a výživy rostlin.

Velkoobchod: - chemické výrobky a hnojiva.