Seznam firem

Výsledek hledání: hukvaldy v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - interiéry, bytové doplňky. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

E-shop s vybavením pro pro motokros, enduro, silniční motocykly a mtb cyklistiku Import, velkoobchod, prodej, montáž, servis, e-shop, maloobchod: - zabezpečovací systémy GT ALARM pro domy, firmy, byty, auta - alarmy - satelitní, bytové, autoalarmy, motoalarmy..

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Přes Lhotku vedou turistické trasy i běžecké tratě okolo Ondřejníka, na Hukvaldy a do Kopřivnice...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pořádání - motoristické závody

- Chlebovice, Měrkovice, Metylovice, Myslík, Kozlovice, Lhotka, Hodoňovice, Hukvaldy, Kunčičky u Bašky, Rychaltice, Horní a Dolní Sklenov, Baška...

Nákup a prodej: - použité kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, příslušenství ke kovoobráběcím strojům a další.. Dále - ruční, elektrické a pneumatické nářadí. Zprostředkování prodeje firem v insolvenčním řízení, Výkup a prodej skladů či dílen v likvidaci.

Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie.

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.

Nehtové studio: - manikúra (manikura) - modeláž nehtů, nehty, nehtová modeláž.

Revize, zkoušky: - stabilní tlakové nádoby - plynová zařízení.

Autoservis, servis, autooopravna, oprava: - osobní, dodávkové, nákladní automobily.

Zubní ordinace, ambulance. Praktický lékař: - zubní lékař - zubař, stomatolog, dentista.

Sdružení s cílem zvelebování a obnovy obce

Malé muzeum cínu - expozice starých cínových nádob z období 18.-19. století. Prohlídka Jurkovičova pokoje. Přímo v muzeu je obchod Almi Decor (přízemí). Maloobchod, prodej: - krásné suvenýry a bytové doplňky. Otevírací doba: - Po zavřeno. Červen - září - Út-Ne 10-17. Říjen - duben - Út-Pá 12-17 - So, Ne 11-17. Nachází se v centru ...

Hukvalská restaurace Leoše Janáčka: - domácí kuchyně - cimbálová muzika - oslavy, svatby, kulturní akce.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - karosářské práce, autoklempířské práce. Autolakovna: - lakování osobních automobilů - autolakýrnické práce .