Švestková povidla Jiří Netopil – výroba švestkových povidel
Vynikající koláče nebo třeba kynuté knedlíky se neobejdou bez skvělých povidel. Poctivá domácí švestková povidla vyrábí firma Švestková povidla Jiří Netopil v Pravčicích. Naše švestková povidla jsou 100 % přírodní produkty, vyrábíme je pouze z plodů švestek bez přídavků cukru a konzervantů. O jejich kvalitě svědčí i to, že se stala vítězem dTestu 3/2016.
Přírodní švestková povidla
Postrádáte ve své kuchyni kvalitní povidla vyrobená bez nejrůznějších přídavků a sladidel? Obraťte se na nás, výroba švestkových povidel je naší specializací. Naše povidla se dokonce stala vítězným výrobkem v kategorii Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě roku 2015, v březnu roku 2016 jsme se stali také vítězi dTestu.
Výroba švestkových povidel
Švestková povidla – přírodní produkt bez konzervantů, přidaného cukru
Výroba švestkových povidel u nás v Pravčicích probíhá výhradně z vyzrálých plodů švestek. Naše povidla jsou 100% přírodní produkty bez konzervantů a přídavků cukru. Na 100 g povidel je použito minimálně 300 g vyzrálých švestek, které po tepelném zpracování neztrácí své vlastnosti. Díky tomu naše povidla nejsou ochuzena o látky, které švestky obsahují, a které jsou pro náš organismus velmi cenné.
Povidla dodáváme v balení 250g, 400g a 750g. Připravíme také dárkové sady s povidly, kterými potěšíte každou hospodyni. Švestky jsou totiž nedílnou součástí každé domácí kuchyně.
Švestková povidla Jiří Netopil – přírodní produkty
Vydáno 20.02.2017
1592 Zhlédnutí