JIMA-SPOL představuje novou řadu produktů, nechybí bezlaktózový sýr ani tvaroh
Alergie jsou v dnešní době čím dál častější. Plno lidí nesnese ořechy nebo lepek. Obvyklá je také intolerance na laktózu obsaženou v mléčných výrobcích. Ta vám však už nemusí bránit v tom, abyste si zase užili jejich chuť - společnost JIMA-SPOL přichází s novou řadou bezlaktózových sýrů a tvarohů, které plně nahradí klasické mléčné produkty.
Bezlaktózové sýry a tvarohy od výrobce s tradicí
Nepřetržitě se věnujeme produkci prvotřídních mléčných výrobků, jako jsou sýry, tvarohy, jogurty nebo mléčné dezerty už od roku 1998. Našim klientům ale aktuálně představujeme zcela novou řadu bezlaktózových výrobků. Tu jsme vytvořili speciálně pro zákazníky, kteří trpí intolerancí na lepek nebo se chtějí stravovat alternativním způsobem.
Podívejte se na sortiment společnosti JIMA-SPOL
Bezlaktózové výrobky fungují díky laktáze
Bezmléčné výrobky se vyrábí z běžného kravského mléka. Do mléka se však přidává laktáza, která běžně štěpí mléčný cukr laktózu na jednodušší cukry. Ty už jsou stravitelné i pro lidi s intolerancí na laktózu. Právě tímto způsobem vzniká i bezlaktózový tvaroh, bezlaktózový sýr a další bezmléčné výrobky, které jsme pro vás v nové řadě nachystali. Některé průzkumy ukazují, že intolerancí na laktózu trpí až každý šestý Čech. A právě těm se snaží ulehčit a zpříjemnit život naše společnost.
Pro více informací navštivte náš web nebo nás kontaktujte
Vydáno 22.02.2017
412 Zhlédnutí