Windsor Enterprise s.r.o.



K podzimu patří zvěřina!

Podzim se řadí mezi roční období, milované všemi přírodomily, myslivci a příznivci zvěřiny. V tomto období kalendářního roku se pravidelně kocháme barevností padajících listů, nasáváme čerstvý, chladivý, avšak stále ještě přijatelně studený vzduch a pochutnáváme si na zvěřinových hodech, kterých můžeme být součástí. Chcete si pokrm ze zvěřiny připravit doma pro sebe nebo pro větší počet strávníků? Využijte služeb společnosti Windsor Enterprise se sídlem v Kuchařovicích u Znojma, zabývající se prodejem velmi kvalitní zvěřiny lovené v České republice.

Zvěřina: jelení maso - plec bez kosti

Prodej zvěřiny – od srnčího masa přes jelení až po kančí či dančí

Firma Windsor Enterprise se zabývá výkupem zvěře od myslivců a následným prodejem. Díky tomu můžete nakoupit kvalitní kusy jeleního masa, srnčího masa, dančího i kančího, k dispozici jsou však také např. bažanti, kachny či mufloni. Právě podzim je ideálním obdobím k nákupu čerstvé zvěřiny a k přípravě chutných a zdravých pokrmů.

Pokud se rozhodnete pro nákup zvěřiny právě v období podzimu, dostanete krásný čerstvý kus chlazeného masa. Firma nabízí mražené maso v rámci celého roku, pokud se však rozhodnete pro nákup v lovecké sezóně, tj. od května do ledna, pochutnáte si na čerstvém chlazeném kusu zvěřiny. Prodej zvěřiny přitom mohou využít jak jednotlivci, kteří si chtějí na svátečním stole vychutnat kus kvalitního masa, tak firmy, restaurace i větší skupiny.

Prodej zvěřiny z českých lesů


Prospěšnost zvěřiny na lidský organismus

Zvěřina k podzimním měsícům bezpochyby patří. Od nepaměti zdobí sváteční stoly nás i našich předků. Konzumace zvěřiny – jeleního masa, kančího, srnčího masa ad. však rozhodně není nezdravým rozmarem. Naopak, dle mnoha vědeckých výzkumů je konzumace zvěřiny zdraví prospěšná.

Maso z prakticky všech druhů zvířat, žijících volným způsobem, vyniká neskutečnou kvalitou obsažených bílkovin. Je to především z důvodu, že během svého života divoká zvěř nepřichází do kontaktu s antibiotiky, hormony a dalšími nezdravými látkami. Zvěřina navíc obsahuje řadu vitamínů ze skupiny B a také je bohatým zdrojem železa a zinku.

Zvěřina je plnohodnotným zdrojem kvalitních bílkovin, vitamínů a minerálů.


Zvěřina jako součást diety

Pokud si myslíte, že hubnutí a zvěřina jsou dva pojmy, které nejdou dohromady, jste na omylu. Naopak, pokud svůj jídelníček během diety doplníte jednou týdně o kus kvalitní zvěřiny, budete se cítit mnohem lépe a nabudíte svůj organismus. Zvěřina navíc neobsahuje prakticky žádnou tukovou vrstvu, je jen zdrojem vysoce kvalitních bílkovin.

Pokud však chcete zařadit zvěřinu do vašeho jídelníčku, postarejte se o to, aby byla získaná z ověřeného zdroje. Prodej zvěřiny firmou Windsor Enterprise ve Znojmě takovým zdrojem bezpochyby je. Naopak se vyvarujte připravování sražené zvěře nebo zvěřiny z rizikových oblastí.



Více informací naleznete na našich stránkách  http://www.windsorwild.com

FIREMNÍ ČLÁNKY


Dopřejte si kvalitní zvěřinu a zvěřinové delikatesy po celý rok

Dopřejte si kvalitní zvěřinu a zvěřinové delikatesy po celý rok

Zvěřina, navzdory mýtům o jejím nepříjemném aroma a náročnosti přípravy, má v případě správného uskladnění a kvalitní péče odborníků velmi jemnou chuť, úprava není složitější než u jiných druhů masa, a navíc je také velmi zdravá. Obsahuje velké množství vitamínů A a B, minerálních látek, bílkovin, je dobře stravitelná a má nízký obsah tuku. Navíc lze zvěřinu kromě osvědčených gulášů a pečení i grilovat nebo z ní namíchat luxusní tatarák!

Vydáno 19.11.2013



Vydáno 08.12.2015
263 Zhlédnutí