Čerstvé vepřové maso nejvyšší kvality od JATKA-KURKA na Opavsku
Vepřové maso je jedním z vůbec nejoblíbenějších a nejchutnějších druhů mas. Obsahuje řadu aminokyselin i vitamínů, takže je vhodné jej občas zařadit do jídelníčku. Abyste si však mohli pochutnat na šťavnaté vepřové panence či lahodných žebírkách, jsou zapotřebí kvalitní jatka, která pro vás maso zpracují a připraví. Porážka prasat rozhodně není činnost, kterou by dobře a spolehlivě zvládl kde kdo. Firma JATKA-KURKA sídlící v obci Otice (okres Opava) se na vepřové maso specializuje a můžete se na ni v této oblasti stoprocentně spolehnout.
Výkup a porážka prasat
Společnost JATKA-KURKA nakupuje kvalitní kusy vepřového dobytka, které přepravuje přímo na jatka, kde tyto prasata poráží a zpracovává. Vepřové maso následně expeduje. Díky špičkovému vybavení a moderním strojům dodává důkladně opracované maso v takové podobě, jakou zákazníci potřebují.
Hlavní činnosti firmy jsou:
- nákup a přeprava dobytka na jatka
- porážka prasat
- jateční opracování prasat
- expedice a přeprava vepřových půlek a drobů
Vepřové maso, droby i sádlo
Porážka prasat má za výsledek nejen kvalitní kusy masa, ale i mnohé vnitřnosti, které jsou také využitelné a žádané. Firma JATKA-KURKA nabízí klientům vepřové půlky, sádlo, špekové ořezy, vepřové ořezy, plíce, bránice, játra, sleziny, ledviny, srdce, žaludky a další suroviny z vepřového masa, které jatka vyprodukují.
Kvalitní vepřové maso a další produkty
Porážka prasat i další služby
Vepřové maso a další produkty z prasat nejsou tím jediným, co jatka v Oticích nabízejí. Zajišťují také následnou přepravu a rozvoz produktů k zákazníkům. Dlouhodobí partneři firmy navíc mají slevy na výrobky i služby. Firma JATKA-KURKA v současnosti zaměstnává asi 50 pracovníků a denně je schopna porazit přibližně 1100 prasat. V nabídce služeb je i porážka vepřů pro fyzické osoby a distribuce kalibrovaných vepřových střev.
Vydáno 14.03.2016
633 Zhlédnutí