Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce se věnuje tradiční výrobě domácích masných specialit.
Řezník a uzenář Jan Černocký zaručuje čerstvý sortiment výrobků ve vlastní výrobně podle původních receptur.
Více než 70-ti letá tradice zaručuje kvalitu a tyto čerstvé domácí produkty a speciality:
Maso
- čerstvě bourané kuřecí, telecí, vepřové a hovězí maso z českých chovů
- kýty předvařené, uzené, pečené (kýty pečeme čerstvé dle přání)
- uzené speciality: podbradek, špek z bůčku, koleno, špice,
rolovaná plec, krkovice, nožky, hlava, kotleta, šunka od
kosti, žebra
Uzeniny
- receptury s vysokým obsahem masa
- široký sortiment výrobků:
- vepřový nářez
- šunka
- salám - jemnozrnný, klobásový, šunkový, sýrový,
uherákový
- kabanos, klobásy
- párky - debrecínské, opékací, tenké, loupací, hrubé,
se sýrem
- anglická slanina
- špekáčky s obsahem masa 90%
- pečená sekaná
Zabijačkové výrobky
- tlačenka
- jelita
- jelitový prejt
- jitrnice
- ovarová polévka
- škvarková pomazánka
- škvařené sádlo
V opékací sezóně stoprocentní výrobky na gril.
- pečené sele
- špekáčky
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého přináší sortiment splňují kritéria bezlepkových potravin.