Výroba.
Pochoutky grilované pochoutky:
-klobása alpská, pikantní, s bylinkami, se sýrem švýcarská se sýrem, TA-TA klobáska.
Sekané uzeniny:
-debrecínské párky
-jemné párky
-lahůdkové párky
-maďarská klobása
-moravská klobáska
-ostravská klobása
-papriková klobása
-špekáčky
-šunková klobása
-tradiční špekáček vázaný
-trampská cigára
-vídeňské párky.
Měkké uzeniny:
-český salám, gothajský
-hradecký nářez
-junior
-maďarský salám, polský točený salám
-slovenský točený salám, španělský salám, šunkový salám
-svačinový točený salám, zauzený šunkový salám.
Speciality:
-anglická slanina
-bok v pepři
-debrecínská pečeně
-dušená šunka standardní
-kladenská pečeně, česnekový bok
-krkovice zauzená
-lahůdková plec
-moravské uzené maso
-pizza nářez
Plec zauzená
-šunkové koleno
-utopenci v aspiku
-vepřový aspik
-výběrový nářez
-zauzená šunka standardní.
Trvanlivé uzeniny:
-čabajkový salám
-dunajská klobása
-gombasecká klobása
-herkules
-lovecký salám
-paprikáš
-PARTY klobásky
-poličan
-pršut bok, krkovice, pečeně.
Vařená výroba:
-bavorská sekaná z Krahulčí
-jaternice
-jaternicový prejt
-játrová cihla, jelítka, jelítkový prejt
-sváteční sekaná, tlačenka.
Uzená masa:
-bez kosti
-slanina bez kůže
-vepřová krkovice s kostí
-vepřový bok s kostí.
Ostatní:
-drťková polévka
-škvarkové vepřové sádlo.