Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autobazar, prodej: -jetých nikoliv ojetých automobilů -záruční i pozáruční opravy, oprava -možnost na úvěr, leasing -dovoz automobilů.

Autoservis, autooprava: -osobní automobily, vozidlo, vozidla -odtahová služba a asistenční služba -mechanické, karosářské opravy-tuzemská i zahraniční vozidla -prodej náhradní díly, dílů -přípravy vozidel na STK a jejich provedení -brzdy, tlumiče, spojky, spojka -oleje (BP, Castrol) -výměny, výměna autoskel, autosklo ...

Výkup osobní vozy, služby ve finančnictví, poskytování služby v pojišťovnictví, realitní činnost.

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Autobazar. Výkup, prodej: - ojeté vozy - osobní a užitkové automobily. Služby: - zprostředkování leasingu a úvěru na počkání. - sjednání povinného ručení a havarijního pojištění na místě.

Zavedený autobazar. Komisní prodej: - ojeté automobily. Výkup automobilů za hotové. Autovrakoviště. Prodej: - autodíly, náhradní díly. Šrotovné na jakýkoliv vůz.

Autobazar, bazar. Výkup a prodej: - osobní a užitkové automobily. Služby: - výkup vozidel: -za hotové, na leasing, na protiúčet - přihlášení vozidel z dovozu - sjednání povinného ručení i havarijního pojištění. Dovoz na objednávku, import, prodej: - automobily ze zahraničí.

Autobazar, bazar: - ojeté osobní automobily. Dovoz, import: - vozidla na zakázku, vozy na objednávku.

Autoservis: - servis osobních i nákladních vozidel - autodiagnostika - výměna autoskel, autoskla. Odtahová služba. Půjčovna vozidel. Dovoz, prodej a zprostředkování prodeje vozidel. Autodoprava. Prodej: - náhradní díly.

Autobazar: - ojeté nákladní a užitkové automobily. Prodej: - dodávkové vozy - osobní vozy. Autopůjčovna: - dodávková a užitková vozidla.

Dovoz, prodej z EU a USA: - nové i ojeté automobily - kamiony - stavební stroje

Autobazar, prodej, dovoz: - ojeté osobní a nákladní automobily Poskytování: - finanční leasing.

Prodej, maloobchod: -autodíly Škoda Nabídka výkupu, dovozu a oprav havarovaných vozidel. Zajištění příprav vozidel na STK, provádění STK.

Bazar - prodej aut ze zahraničí - možnost leasingu - předprodejní prohlídka a opravy - výkup vozů na protiúčet - poradenská služba podle požadavků klienta - náhradní díly.

Autobazar Opravy - nákladní vozidla Pneuservis - osobní a nákladní vozy Autodoprava - nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - do 24t.

Autobazar, výkup, prodej: - ojetá auta - osobní vozidla.

Autobazar Dovoz - osobní automobily ze zahraničí AUDI, BMW, LEXUS, MERCEDES - užitkové vozy.

Výkup a prodej - ojeté autmobily - automobily Prodej - pneumatiky Příprava na STK Zajištění- STK, emise.

Dovoz a prodej ojetých a předváděcích automobilů. Náhradní díly na automobily.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008 Maloobchod, prodej, autobazar, oprava, autorizovaný servis, leasing: -vozy, automobily ŠKODA -ojetá vozidla, auta. Služby, prodej: -výkup vozů na protiúčet -příslušenství, náhradní díly ŠKODA -pneuservis -automobilová elektronika, řídící jednotky do sportovních aut -měření ...