Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autobazar. Prodej: - prodej ojetých vozů, nákladních automobilů, skútrů, karavanů.

Služby: - komplexní opravy motorových vozidel, autoopravna - dovoz vozidel ze zahraničí na objednávku - odtah a vyproštění motorových vozidel - autodoprava materiálu do 2 tun

Autobazar. Prodej, výkup: - automobily.

Prodejna vozů ŠKODA: - na leasing i protiúčet. Prodej: - ojeté vozy na leasing i protiúčet. Prodej: - originální náhradní díly a příslušenství ŠKODA.

Prodej amerických vozidel. Individuální dovoz vozů z USA. Servis a opravy amerických aut. Úpravy podvozků všech typů offroad vozů. Finanční služba: - pojištění.

Autobazar. Výkup: - osobní a užitková vozidla všech značek.

Autobazar: - výkup vozidel v hotovosti - zprostředkování prodeje a koupi vozu - odborný servis - prodej náhradních dílů - leasing, úvěr.

Autobazar: - dovoz aut z EU - komisní prodej.

Autobazar: - komisní prodej - autopůjčovna - výkup vozidel - autozastávárna - dovoz vozidel ze zahraničí.

Autobazar. Autoservis: - příprava a přistavení vozidel na STK a emise - osobní automobily - dodání náhradních dílů - nástřik podvozků.

Autorizovaný servis vozů Volkswagen. Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých koncernových vozů na objednávku. Prodej náhradních dílů.

Autobazar Pod holubím vrchem Rapotín Autobazar: - osobní vozy - nákladní vozy - motocykly - přívěsy - karavany. Půjčovna přívěsných vozíků. Výkup za hotové. Prodej a montáž: - tažných zařízení - nových vozíků.

Bazar - pneumatiky Prodej - pneumatiky Pneuservis

Výkup a prodej - ojeté automobily Pronájem - automobily

Výkup a prodej - havarované automobily - ojeté automobily PEUGEOT, CITROËN, ŠKODA

Komisní prodej - automobily Nákup - automobily