Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Služby: -autoservis -pneuservis -odtahová služba Autobazar.

Autorizovaný BOSCH servis. Služby: - autoopravna, autoservis - pneuservis - chiptuning - prodej náhradních dílů - odtahová služba - autobazar

Autoservis. odborný servis osobních a užitkových vozů Mercedes Benz. Servis v plné škále, diagnostika, veškeré mechanické práce, autoelektrika, klempířské a lakýrnické práce, geometrie, pneuservis, čištění interiéru, prodej náhradních dílů, nových a možno i použitých, zprostředkování prodeje vozů a odborná prohlídka při koupi ojetého vozu, možno i ...

Služby: - autoservis, autoopravna - autobazar - prodej autodíly - odtahová služba

Autobazar Prodej, maloobchod, montáž: -náhradní díly Autokarosářské práce

Služby: -autoservis. -pneuservis. -odtahová služba. -pojištění vozidel. Práce: -autolakýrnické. Dovoz automobilů ze zahraničí.

Činnost: - autobazar - dovoz a výkup automobilů

Služby: - autoservis, autoopravna: tel.: 734 137 490, 733 202 090 - odtahová služba - autopůjčovna: tel.: 734 859 008

Prodej a servis vozů PEUGEOT: -prodej nových vozů na protiúčet -náhradní díly pro vozy PEUGEOT -předváděcí jízdy. Servis: -diagnostika -měření emisí -příprava na STK* -zajišťování STK* -klempířské práce na rovnací stolici -lakovna -trojrozměrné proměření karoserií -zapůjčení náhradního vozu. Odtahová služba. Asistenční ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Autocentrum Plzeň = spolehlivý autobazar s nabídkou kvalitních a prověřených vozů se zárukou. Atuobazar v Plzni na Jateční nabízí férový přístup, kvalitní ojeté vozy se zárukou, výhodné financování nákupu vozu i sjednání pojištění za velmi výhodných podmínek. Jsme seriózní autobazar.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

Na naší prodejní ploše v Rokycanech Vám nabízíme desítky kvalitních a prověřených vozidel všech značek. Aktuální nabídku naleznete na našich strankach www.autoskokan.cz.

Autobazar - osobní a užitkové automobily všech značek především ŠKODA, RENAULT, FORD Prodej - náhradní díly - originální - značkové vozy ŠKODA, všechny zahraniční vozy Prodej - užitkové vozy ŠKODA ROOMSTER, ŠKODA RAPID, ŠKODA YETI, ... - smluvní prodejce vozů ŠKODA - osobní automobily ŠKODA ROOMSTER, ŠKODA FABIA, ...

Prodej nových vozů: -ŠKODA, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA -SSANG YONG. Prodej ojetých vozů-autobazar. Zprostředkování leasingu Škofin. Servis vozidel. Měření emisí. Prodej náhradních dílů a příslušenství. STK.

Autobazar. Autoservis. Opravy, náhradní díly, emise.

Výkup vozidel za hotové, sjednání úvěru i leasingu.

Autobazar. Výkup, prodej, leasing: -dieselové a benzinové osobní automobily. Opravy všech druhů automobilů. Příprava na STK, provádění STK. Odtahová služba.

Prodej a výkup užitkových, dodávkových a terénních vozů. - náhradní díly - autopříslušenství Zajištění úvěrů a leasingů.

Autobazar: -přijímá vozy do komise, provize 3%, parkovné se neplatí -zajistí leasing pro každého-i na vůz z inzerátu -stálá nabídka kvalitních vozů i na internetu -výkup za hotové, výměny vozů.

Autobazar. Prodej automobilů na splátky bez akontace. Výkup za hotové i protiúčtem.

Autobazar: -prodej, výkup, leasing. Autopůjčovna.

Specializace na vozy Škoda. Prodej vozy Škoda, Favorit, Forman. Autobazar - t.č. 377322555 Pneuservis -t.č. 774345554 .

Autosalon. Výhradní zastoupení pro vozy BMW, MINI, ALPINA pro Západní Čechy. Prodej: -nové i ojeté vozy -náhradní díly, autodoplňky -pneumatiky PIRELLI, DUNLOP. Záruční a pozáruční servis.