Klempířské práce na osobních vozidlech - nabízí výměnu originálních i neoriginálních dílů, rovnání karoserie na stolici a vyvařování. V autoklempířství opraví vaše bourané auto po nehodě, auto s poškozenou karosérií nebo postižené korozí.

Martin Morkus se zaměřuje na lakýrnické a karosářské práce a provádí servis osobních automobilů.

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Autosklo Ostrava Radvanice - Autoservis působí na českém trhu od roku 2006. Stále si upevňuji místo na trhu oprav osobních automobilů a snažím se zvyšovat kvalitu nabízených služeb, za velice rozumných cen dostupných každému motoristovi a snažím se v maximální míře vyhovět zákazníkům, kterých si velice vážím. Provádím výměny autoskel osobních a ...

Pobočka. Prodej, servis: - automobily KIA. - karosářské, lakýrnické, klempířské a el. práce - záruční a pozáruční servis - montáž autodoplňků a příslušenství - pneuservis

Společnost AUTO GOLDCAR, a.s. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky Škoda. V našem autosalonu nabízíme nové i ojeté vozy. Disponujeme mechanickou dílnou, karosárnou, lakovnou či myčkou vozidel. Provádíme servis vozů všech značek. Vybrat si u nás můžete také z širokého sortimentu autodoplňků a příslušenství.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Servis vozů všech značek, pneuservis, měření geometrie, diagnostika vozů, příprava k technické prohlídce, karosářské práce, výměna autoskel, servis klimatizací, zajištění odtahu, prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna - opravy karosérií všech značek osobních a užitkových vozidel - drobné mechanické opravy - výměna autoskel - výměna a opravy výfukového potrubí - lakování.

Prodej vozů Hyundai, Suzuki, Toyota, Mazda, Ford, Mitsubishi, autopůjčovna, karosářské, lakýrnické práce, půjčovna střešních boxů Moravský Krumlov, Pohořelice, Třebíč, Moravské Budějovice, Dačice, Telč, Miroslav, Jemnice, Mikulov, Hustopeče, Ivančice Půjčovna automobilů. Služby: -řešení pojistných událostí -výměna autoskel -prodej ojetých ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -náhradní díly pro všechny značky západoevropských a japonských osobních i užitkových automobilů -autoskla pro tuzemská i zahraniční vozidla -včetně montáže -smluvní partner pojišťovny -výfuky, tažná zařízení -motorové oleje SUNOCO, DIVINOL, CASTROL -ostatní náplně -chladící brzdové kapaliny -směsi do ...

Autoservis. Opravy osobních vozidel: -karoserií -motorů -lakování -ošetření spodků. Zajištění STK.

Autodílna, autoopravna Opravy: -osobní automobily: -pneuservis, -lakování -karosářské práce Prodej: -náhradní díly, autodíly.

Servis, opravy, e-shop: -automobily. -lakování vozidel -klempířské práce -garanční prohlídky -výměny olejů, filtrů, nemrznoucích směsí -přípravy vozidel na technické kontroly -diagnostika řídících jednotek vozidel -karosářské opravy -oprava, opravy, výměna poškozených částí -technický průkaz vozidla -osvědčení o registraci vozidla ...

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Autolakovna. Autolakýrnické práce: - lakování veškerých kovových a plastových dílců ve dvou kabinách. Karosárna. Karosářské práce: - opravny a rovnání bouraných karosérií automobilů. Autoopravna. Oprava, servis: - užitkové automobily - osobní automobily. Odtahová služba - odtah nepojízdného vozidla.

Zajišťujeme prodej, oprava, servis pro: - vodní čerpadla - kalová, oběhová, ponorná čerpadla - průmyslová, domácí čerpadla - průmyslové, domácí vodárny - ruční pumpy - náhradní zdroje j čerpadlům - tlakové nádoby Kompletní servis pro průmyslové podniky a vodohospodářské správy. Zastoupení firem: SIGMA, PEDROLLO 250VE, SVA, CVX, CTX, ...

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Třinci v okrese Frýdek-Místek. Realizujeme prodej nových vozů a autoservis Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších.

Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

Autoservis, autoopravna osobní i nákladní automobily: -všechny mechanické opravy -generální opravy motory a převodovky -opravy spojky, brzdy, nápravy -opravy vozy po havárii -výměny rozvodové řemeny, výfuky aj. -klempířské práce, autoklempíř -vyvaření karoserie -elektrikářské práce, autoelektrikář -pravidelné prohlídky vozidel -výměna ...

TĚŠÍK MOTORSPORT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis se zaměřením na opravy aut, diagnostiku, klempířské práce, geometrii náprav a klimatizaci.

NP Motor s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilu, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, diagnostiku, montáže tažných zařízení, výměnu pneumatik a mnoho dalšího.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

AUTOSERVIS PELHŘIMOV s. r. o. provádí údržbu a opravy automobilů, karosářské práce, přípravu a zajištění STK, prodává náhradní díly a oleje a provozuje pneuservis.