Klempířské práce na osobních vozidlech - nabízí výměnu originálních i neoriginálních dílů, rovnání karoserie na stolici a vyvařování. V autoklempířství opraví vaše bourané auto po nehodě, auto s poškozenou karosérií nebo postižené korozí.

Autodílna, autoservis: - diagnostika vozidel - mechanické opravy - generální opravy motorů - servisní práce a prohlídky - výměna autoskel - karosářské práce - lakýrnické služby - příprava a zajištění STK. Pneuservis Odtahová služba, vyprošťování vozidel Prodej náhradních dílů

Koncesionář RENAULT & DACIA Autorizovaný prodejce, autosalon, prodej, servis, oprava, leasing, prodej na protiúčet: - osobní a užitkové automobily RENAULT - osobní vozy DACIA. Prodej, montáž: - originální náhradní díly, autodíly - zabezpečení vozů, autoalarmy, alarmy - pneumatiky - autorádia, rádia - výfukové systémy, výfuky ...

Autosklo Ostrava Radvanice - Autoservis působí na českém trhu od roku 2006. Stále si upevňuji místo na trhu oprav osobních automobilů a snažím se zvyšovat kvalitu nabízených služeb, za velice rozumných cen dostupných každému motoristovi a snažím se v maximální míře vyhovět zákazníkům, kterých si velice vážím. Provádím výměny autoskel osobních a ...

Pobočka. Prodej, servis: - automobily KIA. - karosářské, lakýrnické, klempířské a el. práce - záruční a pozáruční servis - montáž autodoplňků a příslušenství - pneuservis

Servis vozů všech značek, pneuservis, měření geometrie, diagnostika vozů, příprava k technické prohlídce, karosářské práce, výměna autoskel, servis klimatizací, zajištění odtahu, prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna - opravy karosérií všech značek osobních a užitkových vozidel - drobné mechanické opravy - výměna autoskel - výměna a opravy výfukového potrubí - lakování.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Třinci v okrese Frýdek-Místek. Realizujeme prodej nových vozů a autoservis Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších.

Firma Karosserie - Zdeněk Ondrejka sídlící v okrese Nový Jičín se zabývá především opravami a restaurováním karoserií veteránů. Nabízíme Vám kvalitní opravu a kompletní restaurování karoserií Vašeho veterána nebo klasického automobilu za použití původních a moderních technologií a postupů. Dále naše služby zahrnují autoklempířské práce a ...

Společnost Komfort Auto s.r.o. se zabývá poskytováním kompletních služeb v oblasti péče o motorová vozidla. Klade důraz na individuální přístup ke každému zákazníkovi s cílem jeho maximální spokojenosti. V rámci svých služeb firma Komfort Auto s.r.o. nabízí tyto služby: Autoservis - opravy vozidel všech značek - laserová geometrie - ...

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

Komplexní služby pneuservisu poskytuje svým zákazníkům firma FirstStop Jan Svat. Provozujeme pneuservis pro osobní automobily, lehké užitkové automobily ale i pro motocykly. Dále u nás samozřejmě zakoupíte nové i starší pneumatiky, ALU disky i autodíly. Provádíme přezouvání pneumatiky, opravy i vyvažování. Nabízíme i servis vozidel a ...

Opravy, servis, renovace: - historické automobily (auta, vozy). Restaurování veteránů. Úpravy moderních automobilů. Přestavby vozidel. Stavby prototypů. Autoklempířské práce, oprava karosérií. Autolakýrnické práce. Autočalounické práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy Tatra - modely aut, převážně značky Tatra.

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

Autoservis DB se zaměřuje na opravy a servis osobních vozidel všech značek, dále na klimatizaci, karosářské a lakýrnické práce a mnoho dalšího.

Aleš Paseka se zaměřuje na karosářské práce, výměnu výfuků, opravu koroze, lakování, montáž autodoplňků a mnoho dalšího.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Martina Michaliková provozuje autoservis, autolakovnu a karosárnu.

Autoservis, autoopravna. Služby: - odtahová služba - karosárna - autopůjčovna - pneuservis - Bosch Car Service - Likvidace pojistných událostí - Nehodový servis - ChipTuning - Gemetrie 3D

Autoservis. Autoelektronika. Diagnostika. Karosárna. Pneuservis. Odtahová služba přeprava vozů Prodej: - ojeté vozy - nové vozy - náhradní díly. - výroba a prodej přívěsných vozíků POBOČKA: MZ CARS & service s.r.o., Palkovická 529, 739 01 Frýdek Místek. Rozsah služeb jako ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Autoservis. Služby, práce: -autoklempířské. -autolakýrnické. -pneuservis. -mytí vozidel.

Nákup a prodej osobních a užitkových automobilů značky RENAULT. Servis RENAULT: - karosářské práce - mechanické a diagnostické práce - pneuservis: - všechny značky vozidel - klimatizace: - všechny značky vozidel - laserová geometrie: - všechny značky vozidel. Prodej: - pneu (osobní, užitkové vozy).