Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Jablonné s.r.o.
Autoservis Jablonné poskytuje servis osobních a lehkých užitkových vozů všech typů a značek. Připravíme Vaše vozidlo na STK a Emise, zabýváme se i likvidací pojistných událostí, provádíme výměny olejů, brzdových destiček, montáž autorádií, centrálního zamykání a autoalarmů, výměny čelních skel, plnění a servis klimatizací, čištění a mytí vozidel.
Autoservis Jablonné s.r.o.
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Jiří Fišer se zaměřuje na diagnostiku Bosch dieselových motorů, vstřikovačů a čerpadel.

ANOND PERFORMANCE s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis sportovních a luxusních vozů.

Petr Vyroubal se zaměřuje na renovace automobilů, laku, keramické ochrany, ochranné fólie, čištění interiérů a exteriérů a na péči o veterány.

LH&TK Auto-Mont s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce.

AUTO služby POSPÍŠIL s.r.o. se zaměřuje na půjčování osobních automobilů, servis vozidel a přezutí pneumatik.

Firma PAS Zábřeh na Moravě a. s. nabízí komplexní opravárenské služby pro osobní, užitkové i nákladní automobily. Dále se zabýváme prodejem nových a ojetých nákladních vozidel. Najdete nás ve městě Zábřeh, okres Šumperk. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily - užitkové vozy, dodávky - nákladní vozy - autoservis ...

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Autoservis, pneuservis: - pneuservis osobní, Agro - opravy pneu a duší - diagnostika řídích jednotek vozidel - servis brzdového systému - výměna tlumičů, výfuků - tažná zařízení - příprava a provedení STK.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Oficiální dealer vozů Volkswagen a Seat. Prodej, leasing, pojištění: - nové automobily Volkswagen a Seat - ojeté automobily ze sítě Das Velt Auto. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky, autokosmetika, hliníková kola. Montáž: - vícevýbava do automobilu. Autorizovaný servis pro značky Volkswagen, Seat, Škoda. Zelená linka ...

Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Výměna oleje a brzdových kapalin, autodiagnostika, příprava vozidle na STK. Plnění klimatizací. Pneuservis pro osobní a dodávkové vozy.

Tomáš Spáčil se zaměřuje na opravy motorových vozidel, generální opravy motorů, karosářské práce, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Autoservis, zajištění přípravy na STK.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Služby: - přestavby motorových vozidel na alternativní pohony LPG/CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobních vozidel - chiptuning motorů na výkonové brzdě - diagnostika motorů, měření výkonu - dopravní zdravotní služba - ekonomické poradenství - servis osobních vozidel - čerpací stanice LPG.

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu - THULE

Prodej: - nové a ojeté automobily - náhradní díly - originální příslušenství - půjčovna příslušenství - zajištění náhradních vozidel. Servis: - garanční opravy - pravidelné prohlídky - autokarosářské a lakýrnické práce.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.