API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autocentrum. Služby: -drobné opravy karosérií -ochranné nástřiky podvozků -stříkání dutin -opravy laků -autodoprava osobní a nákladní do 3t -půjčovna vozíků.

Prodej, leasing, záruční a pozáruční servis a opravy: -automobily ŠKODA a SEAT. Maloobchod, prodej: -náhradní díly ŠKODA a SEAT -autopříslušenství.

Autoopravy: -elektrikářské -diagnostika na všechny značky vozidel -prodej autobaterií, autorádií, startérů, alternátorů -mechanické zabezpečení Deefendlock, autoalarmy -montáž, revize LPG -opravy a servis klimatizace.

Služby: -opravy a údržba zemědělských strojů -opravy a údržba osobních a nákladních vozů -pronájem zemědělské techniky.

Diagnostika benzinových a dieselových motorů: -oprava motorů -karoserií. Auto, servis, montáž: -tažná zařízení. Pneuservis: -přezouvání, vyvažování a opravy proražených pneumatik pro všechny typy osobních vozidel. Mytí karoserií: -čištění interiérů vozidel. Odtažení: -nepojízdná vozidla -STK.

Bazar: - automobily - pneumatiky - disky - doplňky - autostany Prodej - offroadové doplňky - pevnostní nárazníky - expediční zahrádky - podvozkové komponenty Prodej - klimatizace Kompletní servis - klimatizace Přestavby - lehké dodávky Přestavby - osobní automobily - offroad ...

Jediný autorizovaný prodejce značky FORD v Písku. Služby: -prodej automobilů Ford -odtahová služba -záruční, pozáruční servis -pneuservis -autoservis -půjčovna automobilů.

Práce s autoplasty: -lakování-pouze sériové zakázky -povrchové úpravy dílů pro automobilový letecký a železniční průmysl.

Autorizovaný dealer NISSAN. Prodej, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní a užitkové automobily NISSAN -záruka tři roky Maloobchod, prodej: -originální náhradní díly NISSAN -autodoplňky -autopříslušenství. Služby: -měření emisí benzínových a naftových motorů -opravy havarovaných vozidel -osobní i ...

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.

Autoservis: -pozáruční servis a opravy automobilů -příprava na STK -nabídka karosářských prací -výměna olejů -pneuservis -klimatizace -diagnostika -výměna čelních skel -náhradní vozidlo -partner pojišťoven.

Velkoobchod, montáže a servis: -zařízení na alternativní pohon LPG. Služby: -LPG a CNG montáže a přestavby pohonů do vozidel -záruční a pozáruční servis LPG, CNG systémů -roční revize LPG zařízení ve všech motorových vozidlech /přestavby na plyn/.

Služby: -autobazar -autoservis -autoopravna -odtahová služba.

Služby-řemeslo: -autoopravy, autoservis -všechny vozy osobní a užitkové -karosářské práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autopříslušenství -akumulátory a autobaterie -oleje -Mobil oil -kapaliny -autokosmetika.

Autorizovaný prodej, servis, leasing: -automobily ŠKODA -automobily VOLKSWAGEN -automobily SEAT.

Prodej, servis, leasig: -automobily Škoda a Volkswagen -užitková vozidla VW -náhradní díly. Služby: -lakovna -karosárna.

Nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní -speciální izotermické a chladírenské vozy -plachtové návěsy -spediční služby. Autoservis, autoopravna: -kompletní servis všech vozidel -karosářské práce -lakýrnické práce -příprava vozidel na STK. Skladování mrazírenského zboží.

Servis Opel a Chevrolet, Mandant ACR auto a.s. - autorizovaný prodej a servis zančky Ford, Mandant Porsche České Budějovice - prodej značky VW, kompletní diagnostika, pneu servis, náhradní díly, laserová geometrie, lakovna, klempírna.

Autoservis: -servis osobních i dodávkových vozidel -kompletní pneuservis.

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Prodej, servis, leasing: -automobily FIAT, JEEP, LANCIA, ALFA ROMEO Auto Future s.r.o. IVECO Okružní ulice 646 370 01 České Budějovice Tel: +420 386 460 902 Fax: +420 386 105 029 Iveco@auto-future.cz

Autoservis, autoopravna: -karosářské práce -opravy karoserií -montáž tažných zařízení -montáž zámků řazení -výměny a prodej autoskel -montáž, prodej akumulátorů VARTA -prodej autodílů a olejů.

koncesionář PEUGEOT a prodejce AKUMOTO Autorizovaný prodej: - nových osobních a užitkových vozidel značky Peugeot - ojetých vozidel - skútrů Peugeot - elektrických skútrů AKUMOTO Autorizovaný servis: - Záruční, pozáruční servis. - Prodej náhradních dílů a autopříslušenství - Vlastní karosárna, lakovna. Služby: - uzavírání ...