API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Služby: - autobazar - dovoz automobilů - autoservis

Služby: -autoservis, autoopravna -pneuservis

Služby: -autoservis, autoopravna -pneuservis -odtah vozidel Autovrakoviště: -likvidace autovraky -prodej náhradních dílů Výkup, sběr: -druhotné suroviny Nákladní autodoprava.

Autoservis. Práce: -autolakýrnické. -karosářské. -montáž autoskel, tažných zařízení. Maloobchod: -autodíly, náhradní díly.

Služby: -autoservis, autoopravna -pneuservis -autolakovna -autokarosárna, autoklepmírna

Služby: -autoservis, autoopravna -nákladní doprava Dodávka, prodej, maloobchod, oprava, servis: -náhradní díly pro důlní velkostroje

Prodej, leasing, servis: -RENAULT, DACIA -osobní i užitkové vozy. Servis: -záruční a pozáruční servis RENAULT -měření emisí -lakovna -klempírna. Autobazar: -zprostředkování prodeje ojetých vozidel -prodej ojetých vozů na leasing, úvěr. Prodej: -autobaterie -autopříslušenství, autodoplňky -autorádia -oleje.

Klempířství a oprava karoserií

Petr Zavázal - opravy osobních a dodávkových vozidel Mercedes, pneuservis, chipování motorů - autoservis pro Přeštice a okolí.

Autoservis, pneuservis, odtah vozidel, autoskla, autodiagnostika, autoklimatizace, geometrie náprav ....

Autoservis. Autoopravna. Stanice technické kontroly - STK pro osobní automobily a traktory, zemědělské stroje.

Autoservis, autoopravna: - pro osobní a nákladní motorová vozidla. Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky. Rychloservis. Oprava, servis: - brzdy, čepy, výfuky, spojky - výměny olejů a rozvodových řemenů - seřízení geometrie podvozku. Příprava na emise a STK. Výměna: - autoskla. Montáže: - tažného zařízení.

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Potřebujete odtáhnout vozidlo? Nabourali Vás? Porouchalo se Vám auto? Kontaktujte LIGNETA SERVIS s.r.o. Poskytujeme NONSTOP komplexní silniční a odtahovou službu. Pomáháme v případě poruchy vozidla nebo dopravní nehody. Zajišťujeme vyproštění i odtah všech kategorií vozidel po celé ČR i Evropě. Odtah provedeme ZDARMA v rámci povinného ...

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Autosalon FIAT, SUBARU: -tel.: 352621211. Autosalon MITSUBISHI, MAZDA, FORD, HYUNDAI: -tel.: 352600539. Prodej vozidel, servis, pneuservis.

Prodej - náhradní díly Autoelektroinstalace Výměna - autoskla (lepená i klasická) Odborný servis a opravy - autoklimatizace Autoopravna Pneuservis Dovoz - vozy

Autoservis, pneuservis a autobazar: -dovoz vozidel -příprava vozidla na STK a jeho zajištění, včetně měření emisí -příprava vozidla na sezónní provoz -zajištění převozu nepojízdného nebo havarovaného vozidla -zajištění lakýrnických a karosářských prací. Při nákupu vozidla z naší nabídky ojetých vozidel zajistíme vše potřebné ...

Autoservis -opravy silničních vozidel -silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně

Autoservis: -opravy automobilů.

Autoservis, autoopravna: -brzdové systémy -spojky -tlumiče -ložiska -výfuky. Prodej a montáž: -tažné zařízení -náhradní díly. Půjčovna: -vozíky -přívěsy.

Činnost: -opravy automobilů -automobilové elektroinstalace.

Autoservis: -opravy automobilů -montáže tažného zařízení -příprava vozidel na STK a emise.

Pozáruční opravy a diagnostika nákladních vozů DAF. Opravy návěsové techniky a elektroinstalací. Prodej náhradních dílů.