API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autorizovaný prodej a servis vozů MITSUBISHI, NISSAN, RENAULT, DACIA, LADA. Nové, předváděcí, referenční a ojeté automobily. Výhodný leasing, úvěr a pojištění. Autobazar - prověřené vozy, výkup, protiúčet. Komplexní servisní služby a opravy vozidel.

Motorismus, závodní činnost. Stavba, výroba: - závodní, expediční, asistenční vozy - tuning silničních motorových vozidel - veškeré úpravy dle přání zákazníků. Výroba na zakázku: - speciální střešní systémy.

Autorizovaný servis vozů OPEL a SAAB. -autolakovna -autoklempířské práce -pneu servis -servis osobních a lehkých nákladních vozů -asistenční služby prodej: -náhradní díly OPEL a SAAB -autodplňky

Oprava, servis, restaurování: - veteránů - starých automobilů.

Autoservis, autoopravna. Práce: -klempířské-stavební -zámečnické. Prodej: -náhradní díly Škoda, pneumatiky, akumulátory. Pneuservis: protektory. Výroba: -klíče, autoklíče. Pokládání: -střešní šindele-Tegola.

Autorizovaný prodejce vozů Mercedes - Benz. Osobní, užitkové i nákladní automobily. Prodej nových i ojetých automobilů, autobazar. Záruční i pozáruční autoservis. Protiúčet značek Mercedes. Leasing a pojištění na nová i ojetá auta.

Autoservis. Servis, opravy: - STK (technická kontrola) - italské vozy.

Poskytujeme: - pneuservis - servis - klimatizace v automobliu - rovnání hliníkových kol - servis automobilu - příprava na STK, Emise, diagnostika elektronického systému, čištění interiéru.

Firma se zabývá mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou, spedičními službami, opravárenstvím a dopravní zdravotní službou.

Autorizovaný prodej a servis vozů Nissan. Prodej: - nové i ojeté vozy.

Autoservis, autoopravna. Prodej: - náhradní autodíly.

Autoopravna, autoservis. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - autodíly.

Prodej: - náhradní díly na osobní automobily všech typů - karosářské díly - doplňky. Velkoobchod a distribuce: - motorové a převodové oleje VECO. Autoopravna, servis: - osobní automobily všech značek - nákladní automobily všech značek.

Autoservis: -nákladní vozy uzemské značky -osobní vozy tuzemské značky -pneuservis -traktory -mechanické práce -brzdy -výfuky -příprava na STK -diagnostika VW, Škoda.

FIRMA SE ZABÝVÁ: -Prodej automobilů KIA MOTORS, LADA -Leazing automobilů -Záruční a pozáruční servis -Měření emisí -Příprava vozů na STK -Elektro opravy -Pneu servis -Zabezpečení automobilů DEFEND LOCK -Systém HERO - kódování autoskel -Prodej náhradních dílů

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Opravy silničních vozidel. Výroba výrobků z plastů, skleněných vláken včetně jejich doplňků. Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní - provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně

Autoklempířské a mechanické práce. - autoservis

Autoservis, pneuservis, odtahová služba. - karosářské a lakýrnické práce Prodej a montáž: - náhradní díly - autopříslušenství - autodoplňky

Autoservis, autoopravna - údržba motorových vozidel

Autoservis. Oprava, servis: -osobní automobily.

Provádí: - klempířské práce na rovnací stolici - lakýrnické práce. Servis: - osobní automobily všech značek

Práce: - karosářské, - servis, oprava vozů všech značek, - výměny výfuků.