API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...

Autoservis. Opravy, servis: - automobily, vozidla, vozy - diagnostika - klimatizace - geometrie - brzdy. Pneuservis. Montáž: - handsfree sady, tažná zařízení, dálkové ovládání centrálního zamykání, alarmy a pagery, denní svícení, navigace, autorádia, zamykání řadící páky. Nonstop havarijní a odtahové služby.

Autoservis: - oprava osobních, dodávkových vozů.

Autobazar, dovoz, prodej, výkup: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Dovoz nehavarovaných vozidel na objednávku. Autoservis, pneuservis: - osobní a dodávkové vozy - oprava automatických převodovek.

Firma Karosserie - Zdeněk Ondrejka sídlící v okrese Nový Jičín se zabývá především opravami a restaurováním karoserií veteránů. Nabízíme Vám kvalitní opravu a kompletní restaurování karoserií Vašeho veterána nebo klasického automobilu za použití původních a moderních technologií a postupů. Dále naše služby zahrnují autoklempířské práce a ...

BartLine Automotive s.r.o. je společností, která zabezpečuje opravu zařízení: - EBS modulátor - CPC3 MP4 - Přístrojovky FH4 -Delphi ETC 3 - GS II - EMS - Klimatizační panely - Řídicí blok COO7 -OPC4, OPC5: Opticruise

Společnost PRETTY CAR s.r.o. je autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a lakýrnické práce, klimatizace a dezinfekce.

Autopůjčovna. Půjčovna: - motorová vozidla. Autoservis. Opravy a údržba motorových vozidel.

Společnost Komfort Auto s.r.o. se zabývá poskytováním kompletních služeb v oblasti péče o motorová vozidla. Klade důraz na individuální přístup ke každému zákazníkovi s cílem jeho maximální spokojenosti. V rámci svých služeb firma Komfort Auto s.r.o. nabízí tyto služby: Autoservis - opravy vozidel všech značek - laserová geometrie - ...

Dopravní zdravotní služba: - převozy sanitními vozy - dálková přeprava k odborným vyšetřením a do lázní - přeprava pacientů ze zahraničí - převozy nepotvrzené lékařem, možnost za úhradu žadatelem - převoz tělesně postižených speciálním vozidlem s hydraulickou plošinou. Autobusová doprava: - vnitrostátní i mezinárodní ...

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

Astorka Horse s.r.o. se zaměřuje na servis motorových vozidel, výměnu a prodej pneumatik a provozuje automyčku.

Komplexní služby pneuservisu poskytuje svým zákazníkům firma FirstStop Jan Svat. Provozujeme pneuservis pro osobní automobily, lehké užitkové automobily ale i pro motocykly. Dále u nás samozřejmě zakoupíte nové i starší pneumatiky, ALU disky i autodíly. Provádíme přezouvání pneumatiky, opravy i vyvažování. Nabízíme i servis vozidel a ...

Opravy, servis, renovace: - historické automobily (auta, vozy). Restaurování veteránů. Úpravy moderních automobilů. Přestavby vozidel. Stavby prototypů. Autoklempířské práce, oprava karosérií. Autolakýrnické práce. Autočalounické práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy Tatra - modely aut, převážně značky Tatra.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

Hahn a syn s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se také na stavební práce a prodej a pronájem stavebních strojů.

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Dopravní zdravotní služby: - sanitní doprava - přeprava pacientů pro Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bílovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všechny značky, servis BOSCH Prodej: - motocykly.

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, údržbu klimatizací, výměnu pneu, geometrii kol, výměnu olejů, diagnostiku a mnoho dalšího. Adresa provozovny: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis DB se zaměřuje na opravy a servis osobních vozidel všech značek, dále na klimatizaci, karosářské a lakýrnické práce a mnoho dalšího.

Aleš Paseka se zaměřuje na karosářské práce, výměnu výfuků, opravu koroze, lakování, montáž autodoplňků a mnoho dalšího.