API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, údržbu klimatizací, výměnu pneu, geometrii kol, výměnu olejů, diagnostiku a mnoho dalšího. Adresa provozovny: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis DB se zaměřuje na opravy a servis osobních vozidel všech značek, dále na klimatizaci, karosářské a lakýrnické práce a mnoho dalšího.

Aleš Paseka se zaměřuje na karosářské práce, výměnu výfuků, opravu koroze, lakování, montáž autodoplňků a mnoho dalšího.

Ondřej Venclík provozuje autoservis a autolakovnu, zaměřuje se na opravy a servis osobních a užitkových vozidel různých značek, na doplňování klimatizací, lakování vozidel a mnoho dalšího. Provozovnu najdete na adrese: Mitrovická 90/331, 724 00 Ostrava, Nová Bělá

Autoservis Kröhn provádí opravy vozidel, výměnu pneumatik, olejů, diagnostiku vozidla, opravy převodovek, kontrolu brzdových destiček, seřízení kol a mnoho dalšího.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobní a užitková vozidla všech značek. Mezi činnosti společnosti patří oprava brzdových destiček, klimatizace, příprava na STK, diagnostika a mnoho dalšího.

Autoservis LM se stará o servis a údržbu osobních a užitkových vozidel všech značek. Činnost společnosti se zaměřuje na opravy vozidel, výměny olejů, diagnostiku, přípravu na STK, měření emisí a mnoho dalšího.

Autoservis Mihula, s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a lehkých nákladních vozidel. Mezi služby, které poskytuje se řadí preventivní prohlídky vozů, diagnostika, výměna olejů, pneuservis, kontrola a oprava brz a klimatizace.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Firma Autospektrum - Kozák Jaroslav se zabývá prodejem náhradních dílů na veškerá vozidla tuzemských i zahraničních značek. Současně také nabízíme montáž tažných zařízení, výfuků, výměnu autoskel, olejů a filtrů a komplexní servis vozidel. Dále provádíme výměnu autoskel z povinného ručení a připojištění motorových vozidel. Naši provozovnu ...

Naše firma Autoservis Valšov sídlící v okolí Bruntálu poskytuje kompletní služby v oblasti oprav silničních a užitkových vozidel do 3, 5 tuny. Dále služby pneuservisu, plnění klimatizací a jejich servis, auto diagnostiku, přípravu vozu na STK a jeho provedení a spoustu dalších služeb.  Autoservis Valšov je plnohodnotný autoservis vybavený dvěma ...

Pobočka. Autorizovaný servis. Opravy, běžná údržba: - vozidla, automobily. Prodej: - nové, použité návěsy, přívěsy a nástavby na užitková vozidla - náhradní díly, autodíly užitkových vozidel. Sídlo firmy: - Za Dálnicí 508, Žebrák.

AutoOdry s.r.o. provádí komplexní služby automobilistům v oblasti autoservisu, pneuservisu a geometrie, dále pravidelnou kalibraci a revizi všech strojů a aktualizaci softwarového vybavení.

Martina Michaliková provozuje autoservis, autolakovnu a karosárnu.

Autosalon (autosalón) Škoda. Prodej: - automobily ŠKODA - náhradní díly, d oplňky (zabezpečovací zařízení, rádia, pneumatiky). Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní automobily všech značek - záruční, pozáruční servis vč. diagnostiky Odtahová služba - tel.: 602 100 606.

Autoservis, autoopravna. Služby: - odtahová služba - karosárna - autopůjčovna - pneuservis - Bosch Car Service - Likvidace pojistných událostí - Nehodový servis - ChipTuning - Gemetrie 3D

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých

Oprava, servis, autoservis, autoopravna: - auta - všechny typy značek. Odtahová služba. STK, emise. Autopůjčovna.

Opravy silničních vozidel Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod

Společnost Autoservis Cáfal byla založena již v roce 1994 a nabízí služby autoservisu a motoservisu všech značek a typů automobilů a motocyklů. Sídlíme v Dolní Lutyni, na ulici Okaly 1104. Služby: - autoservis - motoservis - poradenství při koupi ojetého automobilu či motocyklu. V případě potřeby vůz vyzvedneme u vás a po opravě ho ...

Autosalón - prodej nových vozů. Autoservis vozů značek MITSUBISHI, SUBARU, OPEL, SUZUKI. Pneuservis + prodej disků i pneumatik. Emise zážehových motorů. Leasing, úvěr, pojištění vozů. Výkup a prodej vozů MISTUBISHI, SUBARU, OPEL. Komisní prodej vozů.

Autobazar Autoservis, autoopravna Pneuservis Prodej - náhradní díly na všechny osobní a užitkové vozy Autopůjčovna

Prodej, servis, oprava, náhradní díly: -automobily FORD. Autosalón.

Pobočka. Prodej, servis, oprava, náhradní díly: -automobily FORD. Autosalón, autosalon nové vozy Ford-.. Ojeté vozy Ford, autobazar.