API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoservis: -mechanické práce -karosářské práce -rovnací stolice -kompletní lakování vozidel -svařování plastů -příprava vozidel na STK. Profesionální renovace veteránů. Odtahová služba. Fakturační adresa: BEFATEAM s.r.o. Chudenická 1059/30 102 00 Praha

Práce: -autoopravna -autoservis -pneuservis -autoklempířství -zajištění STK -diagnostika vozidel -montáž tažných zařízení -výměnu autoskel.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, prodej a výkup ojetých vozů, prodej náhradních dílů a příslušenství.

Regionální prodejce firmy Autobenex: - automobilové náhradní díly - opravy motorových vozidel.

Autoservis - autoopravna - autoklempířské práce.

Prodej: - automobilové náhradní díly, doplňky, příslušenství. Rychloservis: - expresní servis osobních automobilů - geometrie vozidel - příprava a provedení STK - odtahová služba - ekologická likvidace vozidel.

Služby - revize tlakových nádob a kotelen - autoservis, autoopravna - pneuservis - autodiagnostika.

Autoservis, oprava, servis: - vozidla koncernu VW.

Stanice technické kontroly - STK pro osobní a nákladní automobily (do 3, 5 tun). Měření emisí benzín, diesel lpg. Likvidace autovraků. Zákonné pojištění vozidel.

Služby: - autoservis - pneuservis - renovace světel - plnění, desinfekce autoklimatizací - čištění interiérů vozů.

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., provozovna Porsche Olomouc. Autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.

Pneuservis. Autoservis: - osobní a nákladní vozy - servis klimatizací - výměna oleje. Prodej: - pneumatiky - autopříslušenství.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Služby, práce, -Autoservis -Příprava na STK včetně provedení -Certifikace na tažná zařízení -Pneuservis -Vyvažování -Rozvody.

Autoservis: - diagnostika a mechanické opravy všech značek, karosářské práce, pneu servis, elektroinstalace.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Služby: - přestavby automobilů na LPG/CNG - autoservis

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej náhradních dílů

Držitel licence PNEUS EXPERT. Velkosklad, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik: -osobní, nákladní, traktorové a speciální Pneuservis: -osobních a nákladních pneumatik -vyvážení i nákladních pneumatik -huštění inertním plynem SECUR PNEU -úschova sezonních, protektorování a likvidace ojetých pneumatik -prodej-sněhové řetězy, disková ...

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna autoskel - rychloservis.

Služby: - nákladní autodoprava - spedice - skladování. Oprava, servis: - osobní automobily - nákladní vozy.