API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autobazar s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Opravy silničních vozidel a zprostředkování služeb v dopravě. Zapůjčení vozidla. Prodej: -akumulátory pro osobní, dodávkové a nákladní automobily -protektorované pneumatiky -PB lahve.

Autoservis, pneuservis: -veškeré opravy a servis osobních, dodávkových a lehkých nákladních vozů IVECO -příprava a provedení STK -výměny čelních skel -diagnostika vozů ŠKODA, VW, AUDI -elektro opravy.

Lesnictví. Těžba, zpracování, prodej dřeva. Dřevovýroba. Opravy: -nákladní automobily -lesnické stroje -traktory. Silniční doprava dřeva.

Kompletní servis autoklimatizací osobních a nákladních vozů, autobusů, zemědělské, lesní a stavební techniky. Opravy kompresorů, kondenzátorů, klima trubek a hadic. Prodej nových součástí autoklimatizací. Plnění autoklimatizací, dezinfekce ultrazvukovou metodou Revize, opravy a generální opravy chladírenských kompresorů různých značek (BITZER, ...

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Autoservis, autodiagnostika. Servis a údržba autoklimatizace. Pneuservis, pojištění vozidel.

Služby: -autoservis, pneuservis -prodej pneumatik, náhradních dílů a doplňků. Sídlo firmy: -Nýřany, Komenského 1011

Lakování automobilů všech značek.

Autoservis. Autodíly. Prodej a montáž: -defend-lock, medvěd blok. Prodej, montáž zdarma: -výfuky. Prodej a montáž: -tažná zařízení -pneumatiky -AUTO-MOTO oleje REPSOL. ATE brzdové centrum, opravy ABS a systémů brzd. Měřění geometrie. Příprava a provedení STK. Čištění a plnění klimatizace.

Autoservis: -nonstop opravy všech značek -zajištění STK+emise -odtahová služba -autoelektrika -karosářské práce.

Prodej: -autodíly -příslušenství pro motorová vozidla. Opravy, údržba motorových vozidel. + 27 poboček po ČR

Opravy: -nákladní automobily -autobusy -mechanické převodovky -havarovaná vozidla. Prodej náhradních dílů. Služby: -24 hodinový provoz bez příplatku -opravy vozů MAN -opravy vozů MERCEDES -opravy vozů IVECO -opravy vozů SCANIA -garanční prohlídky a opravy návěsů Kögel -garanční opravy náprav BPW a SAF -výjezd servisního ...

Práce: -autolakýrnické -lepení plastů, nárazníků -elektrikářské -klempířské -karosářské opravy. Bazar a pneuservis.

Prodej: -automobily značky SUBARU -nové i ojeté vyzy SUBARU -originální náhradní díly -příslušenství. Autorizovaný prodej a servis automobilů SUBARU.

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -prodej olejů Q8, akumulátorů -montáže zabezpečovacích zařízení -karosářské práce -náhradní díly.

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar Generální opravy Multicar M25

Autoopravna, autoservis: -opravy osobních a užitkových vozidel včetně oprav karoserií -tlumiče pérování ALKO, BILSTEIN -výfukové systémy BOSAL, MTS -brzdové kotouče ATE, BREMBO, BOSCH -filtry ALCO, BOSCH -automobilové řemeny DAYCO, CONTITECH, BOSCH -odborník na spojky LUCK, VALEO -oleje CASTROL, DIVINOL, SCHELL -baterie ...

Odtahová služba, autoopravna, dovoz automobilů.

Autoopravna. Autoklempířství.

Autorizovaný prodej: -užitkové vozy RENAULT, DACIA. Zajištění: - STK - pneuservis - NON-STOP odtahová služba

Pneuservis: -servis a prodej pneu -pro osobní, nákladní automobily -pro zemědělské a stavební stroje -rychloservis -čištění klimatizací -výměna rozvodových řemenů -příprava a odvoz vozidla na STK -THERMOPRESS-oprava průkazů pneu. Servis klimatizací: -prověření účinnosti klimatizace -rrcyklace a plnění chladiva -test ...

Autoservis: -pneuservis -náhradní díly na všechny typy automobilů do 24 hodin -diagnostika motorů -při opravách automobilů je možnost zapůjčení automobilu -montáž tažných zařízení (koupě včetně montáže např. OCTAVIA 3800 Kč). Půjčovna: -osobní automobily.

Velkoobchod, maloobchod: -auto - moto baterie VARTA, PERION, OPTIMA -autopříslušenství -autokosmetika, oleje, nabíječky atd Opravy autoelektriky, seřizování dobíjecích soustav vozidel, opravy alternátorů, startérů a podobně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly ŠKODA -autodíly, akumulátory, pneumatiky, autopříslušenství. Pneuservis + rychloservis osobních automobilů.

Prodej, servis, leasing: -automobily -osobní, nákladní -čtyřkolky -vozidla, předváděcí, nová, ojetá -užitkové vozy -auta -RENAULT -IVECO -VW, VOLKSWAGEN -TOUAREG, AUDI -nákladní automobily (sklápěčky) -MAN -valníkové a skříňové nástavby -NISAN -obytné automobily -lodě -veterány. Přístup do centálního Evropského ...